ACTUALIZARE: Pitbull în vârstă de 14 ani, Deaf Pitbull are nevoie de asistența dvs. pentru a descoperi o casă

ajută Paige contribuind la Societatea umană, precum și la obținerea premiilor de la Poochpax, precum și la Spring Naturals

Bine baieti. Întreaga taxă de adopție a lui Paige a fost sponsorizată! Spune -ți mulțumesc!

Acum avem nevoie doar de a răspândi cuvântul despre acest minunat canin pentru a -i descoperi o casă.

Pentru a ajuta Paige, precum și alți câini seniori la Societatea umană Escondido (California), colectez donații generale pentru adăpost.

EHS este un adăpost de admitere deschisă care acceptă animale fără stăpân, precum și nu ucide câini sau pisici pentru zonă sau durată de ședere, potrivit site-ului său web. Câinii ca Paige ajung să stea la adăpost până își descoperă casele iubitoare. Este extrem de esențial pentru mine să susțin aceste tipuri de adăposturi.

Primele două persoane care au donat 25 de dolari sau mult mai mult la adăpost, utilizând butonul PayPal de mai jos vor primi premii excelente de la Spring Naturals, precum și Poochpax. Desigur, orice tip de sumă este apreciat, precum și 100 la sută din bani vor merge la adăpost.

Pentru primele două persoane care donează 25 de dolari sau mai mult, Spring Naturals îți vor trimite caninului o pungă de delicioase naturale făcute cu carne autentică, fructe, precum și cereale integrale (de asemenea, fără cereale disponibile).

De asemenea, veți obține un cod de cupon de reducere pentru o cutie total gratuită de la PoochPax, inclusiv tratamente, precum și jucării. Poochpax este o casetă lunară de membru pentru câini. * Trebuie online în SUA pentru a obține aceste premii.* Editați: Această promoție s -a încheiat.

Câteva statistici rapide despre Paige

Bine cu tinerii 6, precum și cu UP. oferit pentru adopție gratuit. Mulți probabil sunt bine cu mulți câini. îi place să se târască. îi place plimbările ei. Un preferat la adăpost. 14 ani. Mix pitbull/Sharpei. Surd. A fost la adăpost de 10 luni.

Aproape că îți rupe inima, nu -i așa?

10 luni este o metodă la fel de lungă pentru ca orice tip de canin să fie la un adăpost, în special un senior. Să răspândim cuvântul despre Paige!

Ai îmbrățișat vreodată un câine senior?

Vizualizați actualizări despre câinii mei de adăpost sponsorizați din trecut: Gemeni/ Mindy/ Otis