Întâlnirea scriitorilor de bloguri pentru animale de companie, precum și mărci la Barkworld 2012

Această publicație poate include link -uri de afiliere. Putem face bani sau produse din afacerea discutată în acest post.
Octombrie a fost o lună extrem de agitată! De obicei nu călătoresc atât de mult, însă în octombrie am făcut două călătorii înapoi spre est. Ați auzit deja despre călătoria noastră la Knoxville mergând la Petsafe. După ce m -am dus la Knoxville, am avut câteva săptămâni libere, apoi am zburat înapoi la Atlanta pentru Barkworld Expo, unde am avut șansa de a -i satisface pe colegii bloggeri de animale de companie, branduri, precum și am descoperit un pic mai mult despre modul în care să fac cățelușul în blogul de antrenament mult mai reușit.
Barkworld Expo 2012
Barkworld 2012, ce naiba este Barkworld, precum și de ce am fost acolo? De pe site -ul Barkworld Expo:
Fondată în 2009, Barkworld Expo a fost produs de Denise Quashie, strategul rețelei sociale pentru planificate social. După ce și -a pus câinele, Frankie Beans, pe Twitter, și -a dat seama că există un mare cartier iubitor de animale de companie care folosește social media; Cu toate acestea, s -a oferit o educație un pic la alte expuneri pentru animale de companie, precum și la conferințe pentru această comunitate. Fiind un eveniment premiat și producător de rețele sociale, Denise credea că nu are sens decât să producă un seminar pentru această comunitate. Cu aceasta, ea a produs Barkworld Expo, precum și a continuat să se dezvolte puternic pe sprijinul pe internet pentru cauza partajării, precum și educarea pasionaților de animale de companie în cadrul social media.

De ce am fost la Barkworld? Dacă țineți cont de mai devreme în an, mi -am pus la cale obiectivele pentru 2012. Din păcate, o serie dintre aceste obiective vor fi neîntrerupte, cu toate acestea, după ce am mers la Barkworld, am înțeles că am îndeplinit cel puțin unul dintre obiectivele mele de blog.
Permiteți să revizuim rapid aceste obiective pentru 2012:
Obiectiv: 366 de zile de blogging – din păcate, acest lucru nu se va întâmpla. Am început să mergem puternic în jur de 60 de zile la rând, cu toate acestea dificultăți tehnice ne -au urmărit cu adevărat. Asta e uimitor! Felicitări Jodi!
Obiectiv: compune 52 de articole pentru autoresponderul meu – cred că am primit aproximativ șase articole în auto -răspuns, cu toate acestea nu sunt la fel de bine încântat de ele, precum și nu sunt la fel de sigur că vreau să dezvolt automobilierul … noi ‘ Mai arunc o privire la acest lucru în 2013.
Obiectiv: accesați Blogpaws, precum și Barkworld Expo – Mission îndeplinit! Am avut norocul să merg atât la Blogpaws, cât și la Barkworld Expo în acest an. Sper să pot face exact același an.
Obiectiv: Compuneți un ebook – cel mai probabil nu va avea loc anul acesta, cu toate acestea, am primit câteva concepte excelente după ce am satisfăcut, precum și am mers la blogpaw -uri, precum și la Barkworld.
Obiectiv: Dezvoltați un site de membru – ceva ce încă mă gândesc să fac, cu toate acestea, cel mai probabil nu va apărea în 2012.
Obiectiv: 2.000 de Facebook „Like -uri” – atinse! Și apoi ceva! În prezent, stăm la 9.207 pe Facebook Like! Am descoperit foarte multe despre Facebook în ultimele 10 luni, precum și după ce am obținut un rating de credit de la anunțurile Facebook, am ales să oferim programul lor de anunțuri, precum și am avut rezultate fantastice. Continuăm să derulăm campanii publicitare Facebook, precum și, de asemenea, să ne asigurăm că ne actualizăm starea Facebook pe o bază de rutină. O mare parte din succesul nostru actual pe Facebook poate fi asociat consultărilor noastre cu Petsmart în timpul studiului nostru de dezvoltare a unui blog al companiei.
Obiectiv: Vizualizări de 250K pe lună pe lună – cu excepția cazului în care se întâmplă ceva uimitor ca un moment viral extrem, probabil că mulți nu vor avea loc în 2012. Cu toate acestea, am avut o lună record în octombrie, cu 82.223 de vizitatori, precum și 123.697 vizualizări generale ale paginii conform Google Analytics. Poate că 2013 va fi anul în care vom sparge nota de 200k.

Vom revizui aceste obiective cândva la sfârșitul acestui an sau începutul anului 2013.
Înapoi la Barkworld
Deci, ce am făcut la Barkworld anul acesta? M -am asigurat să mă prezint mai devreme, ca să pot participa la întâlnirea cu viteză offline pentru animale sociale pentru bloggeri. M -am simțit extrem de norocos, deoarece doar o mână de scriitori de bloguri pentru animale de companie au fost permise să participe la această sesiune.

Sesiunea de întâlnire rapidă a fost o experiență remarcabilă. Practic, mi s -a oferit o listă cu momente, precum și nume de marcă. Ni s -a oferit posibilitatea de a satisface cu fiecare marcă din lista noastră timp de 6 minute. Dacă vă gândiți să participați la sesiunea de întâlnire rapidă anul viitor, asigurați -vă că aveți pasul cu ascensorul pregătit, precum și pregătit să mergeți. Sesiunea de întâlnire rapidă a fost o posibilitate excelentă de a satisface unu-la-unu cu o serie de mărci într-o perioadă scurtă de timp.
Am vrut să menționez că Flexi departe, precum și în deplasare, a depășit așteptările în timpul SPEnullnull