Cel mai bun pește de iaz de alge, 14 alge care mănâncă pește pentru iazuri-Ponds Noualgi

care consumă peștele sunt unul din fiecare dintre metodele mult iubite și prietenoase pentru a regla algele din iaz. Aruncați o privire la peștele de iaz de alge și știți despre ei în profunzime.

În acest articol, vom vorbi despre mâncătorii noștri mult iubiți de alge pentru iazuri și modalitatea de a decide unul dintre cei mai buni pești bazați mai ales în măsurarea iazului, situații de apă și coabitanți. Fiecare descriere a peștilor are în plus un videoclip în care se poate bucura de ei să înoate. Pondând confortabil!

Record de pește de iaz care mănâncă alge (mâncători de alge înalte), pe care peștele din iaz mănâncă alge în iazurile din curte? (Cea mai fină specie de mâncător de alge)

Indiferent dacă trebuie sau nu să adăugați alge care consumă pește pentru a ajuta algele de gestionare a iazului sau aveți nevoie pur și simplu de concepte pentru ce pește inventar în iaz, aceste informații sunt pentru dvs.!

Păstrați -vă departe de a vă stoca iazul cu un fel de alge care consumă pește sau vă veți găsi cu un iaz umplut cu alge și mâncători de alge răvășiți!

Cele mai bune mâncători de alge din iaz

Luați -vă timp și planificați -vă viitorul pește. Includerea suplimentară va îmbunătăți încărcarea peștilor și va scădea fără îndoială oxigenul dizolvat accesibil, rezultând alge suplimentare. Echilibrarea ciclului de azot al ecosistemului dvs. ar trebui să fie obiectivul nr. 1 atunci când vă opriți pentru a regla algele de iaz.

O supraabundență de alge este interdicția tuturor iubitorilor de iaz.

Și să -ți dai seama că modul de a elimina aceste înfloriri de alge, cu perturbarea ecosistemului iazului tău va fi o altă problemă.

Cu toate acestea, există metode pe care le puteți gestiona în mod natural extinderea algelor în iazul tău!

Mâncătorii de alge din iaz, împreună cu diferite strategii pure, sunt o modalitate eficientă de a vă menține intervalele de alge în verificarea și oprirea acestor înfloriri temute.

Să consultăm unul dintre cei mai buni mâncători de alge de iaz și să răspundem la câteva întrebări răspândite care vă pot ajuta să vă mențineți algele de iaz sub conducere.

Alge care mănâncă pește pentru iazuri

O supraabundență de alge este interdicția tuturor iubitorilor de iaz. Și să -ți dai seama că modul de a elimina aceste înfloriri de alge, cu perturbarea ecosistemului iazului tău va fi o altă problemă.

Cu toate acestea, există metode pe care le puteți gestiona în mod natural extinderea algelor în iazul tău!

Mâncătorii de alge din iaz, împreună cu diferite strategii pure, sunt o modalitate eficientă de a vă menține intervalele de alge în verificarea și oprirea acestor înfloriri temute.

Să aruncăm o privire unul dintre cei mai buni mâncători de alge de iaz și să răspundem la câteva întrebări răspândite care vă pot ajuta să vă mențineți algele de iaz sub conducere.

14 (cel mai bun) mâncători de alge din iaz

Ați pus o cantitate excesivă de muncă și numerar pentru a crea un iaz grozav din uși sau curte de apă pentru a lăsa algele să o distrugă. Având în vedere procedurile de atenuare în vigoare, se poate dezvolta rapid necontrolat.

Minimalist Koi Fish Pond de la Prime View, potrivit pentru curtea casei

Unele tipuri de alge, asemănătoare cu algele și algele neexperimentate și algele de coarde (denumite în plus alge filamentoase), vor fi o parte vitală a unui ecosistem din iaz. Acestea prezintă o aprovizionare cu mese, putere și oxigen.

Cu toate acestea, o cantitate extremă de ambele sorturi poate provoca o gamă largă de oxigen dizolvat în apă, dăunând astfel sau ucigându -vă fără îndoială peștele.

Pentru a facilita gestionarea algelor, gândiți -vă la includerea speciilor furnizate în iazul tău. Vedere ridicată a frunzelor de lotus în iaz, peștele de aur înot în fundal

Iaz cu culturi de lotus și crapuri colorate. Acești pești care mănâncă alge, mormăi și melci sunt alimentatori eficienți din spate, care, împreună cu întreținerea de rutină, pot ajuta la menținerea algelor de iaz sub management. Rezultatul: un iaz sănătos și pește complet mulțumit!

1. crap de gazon

Crapă de iarbă înot sub culturi plutitoare într -un iaz

Crapul de gazon este un mare membru al gospodăriei Minnow, originar din râurile Rusiei japoneze și din sudul Chinei. Are un fizic neexperimentat/maro, laturi argintii și cântare substanțiale detaliate în maro închis sau negru, oferindu-i un eșantion de „pește”.

Ați putea obține pește mai tânăr la o dimensiune de 7,9 inci (20 cm), cu toate acestea, acestea se dezvoltă rapid până la trei.9 ft (1,2 metri) și 40 kilograme (18 kg) în greutate în șase luni! În consecință, sunt cele mai potrivite pentru iazurile gigantice.

Aceste specii se hrănesc de la cea mai mare a plantei în jos, ceea ce duce la apă mai clară, ca urmare a sedimentului, nu este perturbată. Ei mănâncă o gamă largă de culturi de apă și ar putea devora la fel de mult de trei ori greutatea lor fizică în fiecare zi!

Carpele de peluză sunt rezistente și tolerează o varietate de situații de apă, împreună cu intervale de oxigen, intervale mici de salinitate și situații de iarnă.

Politicile de stat referitoare la soiurile de iaz și o varietate de pești au permis fluctuarea, așa că contactați divizia de pește și animale sălbatice pentru informații suplimentare.

2. Pond Loach

Misgurnus anguillicaudatus recunoscut în mod normal ca climă LOACH sau Dojo Loach pe Sandy Backside cu un driftwood

Ponul de iaz, cunoscut de obicei sub numele de dojo sau climă LOACH (Misgurnus anguillicaudatus), salutați din Asia de Est, cu toate acestea, a fost lansat în multe locații din întreaga lume.

Acest pește crește la o mulțime de dimensiuni de 30,5 cm de 12 inci și are o durată de viață de șapte până la 10 ani. Acest pește plăcut nu trebuie depozitat într -o facultate și se poate reuni cu diferite specii din iazul tău.

În formă lungă și asemănătoare cu anghile, aceste hrănitoare entuziaste scapă de partea inferioară a iazului, consumând alge și materiale naturale în fiecare zi și seară.

Pond loach sărbătorind pe alge pe partea inferioară a unui iaz

Sunt pești foarte toleranți, capabili să reziste la o temperatură variază de la 40 la 77 de niveluri Fahrenheit (4,5 până la 25 niveluri C). Acest pește, împreună cu Hillstream Loach, este un candidat remarcabil pentru înghețarea iazurilor de apă.

Aparent, lunația iazului poate evidenția o viitoare schimbare în cadrul climatului. Pe măsură ce tulpina barometrică scade, peștele tău ar putea înota în mod eratic și chiar vertical.

3. Limba chineză rechin excesiv cu bandă a finului

Myxocyprinus asiaticus recunoscut în mod normal ca rechin hifin de limbă chineză care încearcă să găsească alge, materie vegetală pe un spate nisipos

Rechinul cu bandă a finului excesiv de limbă chineză (Myxocyprinus asiaticus) este originar din râul Yangtze.

Funcționează un fizic cu bandă, alb -negru și o aripioară dorsală înaltă. Cu o îngrijire potrivită, acestea se vor dezvolta oriunde de la dimensiunea de la trei la 4 ft (1,2 metri). Acest progres se întâmplă lent în raport cu peștii de iaz diferiți. Cu toate acestea, acest pește este cel mai mare pentru iazurile mari.

Acest mâncător de alge ușor va face facultate, va face cu succes în mici echipe de trei sau în plus și nu va face probleme diferitelor specii.

Este tolerant la apă rece la o temperatură variază între 55 și 75 de grade Fahrenheit (13 până la 24 niveluri C). Configurați un încălzitor în iaz, dacă temperaturile de iarnă vor scădea temperatura apei sub variația minimă și asigurați -vă că iazul dvs. are o mulțime de locații ascunse.

4. Shubunkin Goldfish

Pește de aur shubunkin albastru într-un acvariu de apă dulce

Peștele de aur Shubunkin are o colorație uimitoare, asemănătoare cu peștele Koi. Sunt un fizic argintiu, stropi de portocaliu și pete negre aleatorii.

Există trei tipuri de Shubunkin: American, Londra și Bristol, cu variații ale formelor lor fizice și aripioare. Modelele lor Calico sunt disponibile o mulțime de nuanțe, cu nuanța albastră fiind în esență cele mai prețuite.

Sunt înotători destul de sociali, rapide și mâncători voraci care se dezvoltă până la o dimensiune de până la 30,5 cm).

Acest pește tolerează înghețarea apei și prosperă în fiecare tancuri gigantice interioare și din iazurile ușilor.

Grup de shubunkin Goldfish înot într -un iaz pe podea

Vor rămâne în aer liber în timpul iernii, dacă adâncimea iazului este de 2,6 m (0,6 m) sau în plus. Este posibil să folosiți un iaz de iaz pentru a opri gheața să se formeze complet pe podea pentru a permite oxigenul la apă.

5. Otocinclus

Otocinclus rămânând pe frunză într -un iaz

Otocinclus sunt mici, oricât de puternici, mâncători de alge care provin din apele sud -americane din Venezuela și Argentina.

Există multe variații de măsurare, cu toate acestea, o mulțime de pești s -au ridicat la o dimensiune de doi centimetri (5 cm). Sunt un fizic alungit, subțire, cu o dungă orizontală distinsă și o gură mare.

Acești pești își petrec timpul pe spatele iazului și fac cu succes în protejarea echipelor.

Datorită măsurării lor, acestea sunt cele mai mari poziționate în iazuri mici cu pește de dimensiuni similare, pașnic. Otocinclusul se va ține de sine și nu va face niciodată probleme cu toate celelalte specii.

Aliniați -vă iazul cu un substrat delicat și îmbrățișați unele zone ascunse. Acestea necesită temperaturi de apă abia mai calde, așa că transmiteți acești mici oameni în interior pentru iarnă.

6. Bullfrog Tadpoles

Bullfrog Tadpole pe un spate noroios al unui iaz

Bullfrog -urile sunt originale din secțiunile din Midwestern, japonez și sudul SUA, cu toate acestea au fost lansate în multe zone din întreaga lume.

Culorile Tadpole variază de la blând la întunecat fără experiență, în mod normal pot avea pete întunecate.

Tadpoles -urile sunt un plus minunat la iazul tău din uși Ca urmare a acestei părți, devorează alge și materie vegetală împreună cu larve de țânțari.

Grup de tadpoles Bullfrog care înotul în apă încercând să găsească alge

Această specie preferă apa superficială care este căldură și înflăcărată cu culturi acvatice.

7. Plecostomus

Plecosostomus în căutarea algelor la culturi

Titlul Plecostromus (Pleco sau Suckermouth Catfish), este atribuit unui număr de specii care mănâncă alge. Acești pești sunt cumpărători ecologici, foarte rezistenți și adaptabili la sursele de amenajare și mese.

Plecos sunt pești de apă mai caldă. Pentru cei care le țin în iazuri de uși, asigurați -vă că temperatura apei nu scade sub 50 de niveluri Fahrenheit (10 niveluri C), altfel pericolul vă vărsați peștele.

Aurul a observat înotul Plecostomus printre rădăcinile de mangrove la apa de noapte.

Aurul a observat Plecostomus înotând printre rădăcinile mangrovei

Specii total diferite se dezvoltă până la lungimi complet diferite ca adulți, așa că cunoașteți UTCea mai mare măsură a peștilor pe care o alegeți.

De exemplu, speciile mai mari îmbrățișează plecos răspândit (18 inci/46 cm), Plecos de rinocer (11 inci/28 cm) și plecos observat (24 inci/61 cm). Aceste specii sunt cele mai mari pentru iazuri sau acvarii extraordinar de gigantice.

Există plecos mai mici, astfel încât Pleco -ul albino Bristlenose, care crește la o dimensiune a adulților de 5 inci (13 cm).

Taci de Albino Bristlenose suge alge pe piatră

Albino Bristlenose Sucker Fish

8. Koi

Grup de pești koi înotând într -un iaz din uși

Koi (Ciprinus Carpio) este un titlu normal care acoperă o serie de cursuri și subspecii de crap.

Veți vedea koi portocaliu, negru și alb, cu toate acestea, în plus, par în amestecuri de galben, violet și chiar albastru. Acești locuitori obișnuiți din iaz vor mânca fiecare alge și erori.

Koi sunt pești rezistenți și ar putea tolera temperaturile apei începând de la 59 până la 77 de niveluri Fahrenheit (15 până la 25 niveluri C).

O serie de pești koi complet diferiți înotând pe podeaua unui iaz

Planificați -vă să păstrați acești pești în iazuri gigantice, deoarece acestea se dezvoltă până la o dimensiune între unul și trei ft (0,3 până la 0,9 m). În plus, iazul ar trebui să fie de peste trei ft (un metru) adânc pentru a permite o casă de înot amplă.

Planificați o oarecare umbră la fel de eficient. Koi va fi ars în soare dacă este lăsat într -un iaz superficial în lumina robustă a zilei.

9. Goldfish

Trei pești de aur înot într -un iaz cu apă limpede cristal

Dacă nu luați în considerare koi ori de câte ori vă referiți la „iaz de pește”, atunci cu siguranță, luați în considerare fără îndoială peștii de aur. Acum am vorbit deja despre peștele de aur Shubunkin, cu toate acestea, există mai mult de 30 de soiuri diferite.

Acești pești sunt rezistenți, sunt disponibili și sunt disponibile o varietate de forme de fizic, forme de aripioare, culori și dimensiuni.

Aveți grijă să selectați peștele de aur de dimensiuni drepte din iaz. Unii se dezvoltă doar la o dimensiune de câțiva centimetri și ar putea fi, de asemenea, gândite la mese de către diferiți pești din iaz. Cu toate acestea, alții se dezvoltă la fel de mult ca un picior (0,3 m).

Peștele de aur va mânca cu ușurință alge, cu toate acestea nu este dorința lor exclusivă. își completează regimul alimentar cu mese industriale sau de locuit.

Iaz cu un gaggle de pește de aur înot activ

Acești pești puternici se pot ridica la un aer liber de iarnă, utilizat Nu lăsați temperatura apei să se afle sub 40 de niveluri Fahrenheit (4,4 niveluri C). Pentru peștele de aur fantezist, temperatura din spate este rotundă de 45 de niveluri (7 niveluri C).

10. Mâncători de alge siamese

Pește de pește siamese mâncător de alge siamese care se hrănește cu alge pe o plantă

Eater Siamese alge (Crossocheilus oblongus) provine din apele mari și relaxante din sud -estul Asiei. Acești pești sunt lungi și zvelte, cu o nuanță gri strălucitoare sau auriu și o dungă groasă, neagră, care funcționează orizontal de la cap până la coadă.

Este un pește din iaz mai mic, ridicându -se la o mulțime de șase centimetri (15 cm). Acest mâncător de alge rezistente poate fi foarte plin de viață și satisfăcător de privit.

Aliniați -vă iazul cu un substrat nisipos și îmbrățișați o mulțime de roci sau diferite zone de ascundere.

Ca urmare a acestui pește este obișnuit cu apele mai calde (70 până la 79 de niveluri Fahrenheit sau 21 până la 26 niveluri C), veți dori să le transmiteți în interior pentru timpul iernii sau dacă temperaturile ar putea fi scăzute pentru un interval prelungit.

11. Mollies negri

Pereche de Sphenops Poecilia recunoscute în mod normal ca Mollies Negri înotând aproape de un spate ierbos

Black Molly (Poecilia sphenops) este crescut selectiv pentru colorația întunecată. Peștele juvenil ar putea avea pete de aur sau argint.

Deși este originar din America Centrală și de Sud, poate fi descoperită ca o specie invazivă în Japonia și Europa japoneză.

Ca urmare a practicilor de reproducere, acest pește este abia predispus la boli. Aveți grijă atunci când obțineți peștele pentru a vă asigura că selectați unul sănătos.

Acești pești se dezvoltă până la o mulțime de dimensiuni de trei până la 5 inci (8 până la 12 cm) și sunt bune pentru iazurile mici.

Le place un cadru plantat îndeaproape și pot mânca materiale vegetale, alge, detritus și mese contemporane sau congelate.

Transmiteți -vă molienii în interior pentru iarnă, deoarece acestea fac cele mai mari la temperaturi de peste 75 de niveluri Fahrenheit (24 niveluri C).

12. Japanese Trapdoor SNA