Petmeds® mănâncă iarbă rău pentru câinele meu?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore3

„Câinele meu mănâncă iarbă. Este rău? ”

De multe ori, un părinte pentru animale de companie va fi disponibil și îmi va pune această întrebare. Cu toate acestea, adevărul este că acest comportament nu este de obicei nimic de care să vă faceți griji pentru tutorii canini. De fapt, mulți câini se vor înnebuni pe iarbă pentru a -și curăța sistemele de toxine și otrăvuri prin ingerarea clorofilei plantei și a mineralelor găsite în iarbă. Cu toate acestea, unele animale de companie de familie vor ingera iarbă suplimentară dacă tractul digestiv sau pancreasul lor poate fi inflamat. În aceste cazuri, dacă iarba alimentară a dispărut printr -o scădere a energiei, apetit mai mic, vărsături sau alte supărări digestive, decât se poate sugera un examen veterinar pentru a se asigura că nu există probleme medicale care trebuie tratate.

Atâta timp cât un animal de companie nu ingerează iarbă care a fost tratată chimic, decât de obicei, ingestia de iarbă nu este dăunătoare pentru câini. De fapt, mulți mai mulți tutori de animale holistici vor crește adesea iarbă în casa lor sau vor cumpăra iarbă precum iarba de grâu sau iarba de orz și le vor da animalelor de companie.