Sănătatea și sănătatea animalelor integrate aduce sediul mondial la coridorul de sănătate și sănătate din Kansas City

selectează Lawrence, Kansas, citând apropierea de abilitățile KU, precum și cercetarea

KANSAS CITY, Mo. – Sănătatea și sănătatea animalelor integrate (IAH) a dezvăluit astăzi că își va spori amprenta în coridorul de sănătate și sănătate a animalelor din Kansas City, precum și va aduce sediul său mondial la Lawrence, Kansas. Afacerile anterioare Queensland, Australia, cu sediul în domeniul sănătății și sănătății animalelor din Australia, a dezvăluit, de asemenea, un loc pe termen lung la Centrul Companiei Bioscience și Inovație de la Universitatea din Kansas. În februarie, IAH a dezvăluit că a ales coridorul pentru sediul său din America de Nord, precum și pentru operațiuni industriale.

„IAH continuă să se dezvolte și să crească rapid. În timp ce ne -am uitat la localități de fapt de pe coasta Californiei până la litoralul estic, am continuat să ne întoarcem la concentrarea de abilitate, precum și la șansele în coridorul pentru sănătate și sănătate animală ”, a declarat Rob Neely, creatorul IAH. „Am fost surprinși de principiile de lucru ale zonei, precum și de deschiderea oamenilor, precum și de afaceri chiar aici la tehnologiile noastre avansate.”

Dr. Blake Hawley, CEO al Americii pentru IAH, a adăugat: „Localizarea în Lawrence, precum și în cadrul BTBC, deschide oportunități remarcabile, nu cel mai mic dintre acestea se ocupă de o organizație de studiu de cercetare recunoscută la nivel național precum KU. Suntem încântați de recepția pe care am obținut -o chiar aici, precum și de a privi înainte la o creștere națională de excepție, precum și la creșterea la nivel mondial din acest hub dinamic pentru hrănirea animalelor, îngrijirea, precum și sănătatea. ”

Sănătatea și sănătatea integrată a animalelor vor fi la prima închiriere de 700 mp la BTBC, cu alegeri de lărgire pe măsură ce afacerea crește. IAH se așteaptă să utilizeze 51 în următorii cinci ani. Sănătatea și sănătatea animalelor integrate devine cea de -a 35 -a activitate de chiriași din Bioscience & Innovation Company Center, care include două facilități în Lawrence, precum și o treime la KU Medical Center.

„Suntem încântați să primim nu numai IAH, cât și sediul său din America de Nord, precum și operațiunile industriale, însă acum baza sa mondială a operațiunilor”, a declarat Kimberly Young, președinte, KC Animal Health and Wellness Corridor. „Coridorul este o cea mai mare concentrare a activelor de piață a sănătății animalelor și a sănătății animalelor din lume, precum și mult mai multe, precum și mult mai multe afaceri văd beneficiul unei locații ale coridorului.”

Despre sănătatea integrată a animalelor

Sănătatea și sănătatea animalelor integrate (IAH) este o companie australiană finanțată. IAH stabilește produse din lume în primul rând pentru sănătatea și sănătatea animalelor, bazate pe tehnologia brevetată de expediere TPM. Această inovație oferă medicamente, precum și suplimente atât pe cale orală, cât și cu pielea. O dezvoltare de remarcat a IAH este un plasture topic de ameliorare a durerii pentru caii de curse cu dureri.

Tehnica de bază a IAH este de a lucra cu compuși care sunt dificili să ofere animalelor cu lanțuri, animale de companie sau animale de performanță de pe glob. IAH lucrează cu o serie de afaceri de produse lactate de la munca lor pentru a reduce mastita medicală la vacile lactate.

Puteți descoperi mult mai multe despre IAH la Integrated-animal-Health.com

Despre coridorul KC Animal Health and Wellness

Companiile cu o companie în coridorul KC Animal Health and Wellness reprezintă mult mai mult de jumătate din vânzările produse de industria mondială a sănătății și sănătății animalelor. Coridorul, ancorat de Manhattan, Kansas, precum și Columbia, Missouri, este o casă pentru mai mult de 300 de companii de sănătate și sănătate animale, reprezentând cea mai mare concentrare din lume. Pentru mai multe informații, consultați kcanimalhealth.com.

# # #

Christina Grothues

Executiv de cont

Violet Communications LLC / Violet PR

646.586.9932 (birou)

201.790.1179 (celulă/text)

Piața Academiei

33 Plymouth Street, Suite 301

Montclair, NJ 07042

www.violetpr.com