Cât de des ar trebui să -mi hrănesc animalul de companie?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore37

A avea un animal de companie este una dintre cele mai răsplătitoare experiențe pe care le poate avea cineva. A avea grijă de ele este cel mai puțin pe care îl putem face atât pentru necondiționarea lor, cât și pentru cocoașele lor. După cum știm cu toții de obicei, există numeroase responsabilități atunci când se referă la faptul că este un părinte pentru animale de companie. Dintre numeroasele decizii pe care părinții animalelor de companie trebuie să le ia atunci când cresc, precum și îngrijirea prietenului lor cu blană, câteva dintre cele mai esențiale sunt exact cum și când să le hrănească. Atât alimentatorul pentru animale de companie Eatwell cu 5 mese, cât și fântâna pentru animale de companie din oțel inoxidabil Băutură 360 ar fi ideală pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie este alimentat corect, precum și hidratat. De obicei, părinții animalelor de companie își vor alimenta gratuit animalul de companie, fie vor stabili hrăniri programate.

Animalele de companie de hrănire liberă este o metodă pe care o fac numeroși proprietari, precum și funcționează bine dacă animalul dvs. de companie poate păstra o greutate sănătoasă, precum și să împiedice accidente în casă. Alimentarea liberă este atunci când lăsați mâncarea afară, precum și lăsați-vă animalul de companie să pășească mâncarea ori de câte ori doresc, ceea ce le poate permite să mănânce atunci când le este foame.

Hrănirea programată permit părinților animalelor de companie să controleze porțiunile, precum și să stabilească o rutină pentru animalul lor de companie. Hrănirea de rutină este fantastică pentru animalele de companie în special pentru cățeluși, precum și pentru pisoi, deoarece le oferă un sentiment de siguranță și securitate, precum și de predictibilitate. Atât câinii, cât și pisicile prosperă pe obiceiuri, precum și furnizarea de animale de companie o rutină poate ajuta la accelerarea procesului de antrenament. De fapt, o rutină de hrănire a setului vă poate ajuta să vă relaxați animalele de companie în timpul modificărilor de viață care se întâmplă în gospodărie, cum ar fi să aduceți casa unui nou copil, să plecați în vacanță sau să vă mutați într -o casă nouă.

Pentru cățeluși, dacă îi hrăniți exact în același timp în fiecare zi, va trebui să scape de exact aceeași oră în fiecare zi, ceea ce poate ajuta considerabil scăderea accidentelor, precum și ajutor în tratarea caselor. Apetitul poate fi un indicator esențial al sănătății, precum și hrănirile programate pot fi un instrument util dacă animalul dvs. de companie se îmbolnăvește, deoarece veți putea urmări exact cât de mult sau exact cât de puțin mănâncă.

În mod obișnuit, cățeluși, precum și pisoi, până la 6 luni de vârstă între trei, precum și patru mese pe zi. După șase luni, suma poate fi scăzută la două ori pe zi. Pe măsură ce cresc în adulți, pot rămâne pe o rutină de două ori pe zi sau pot scădea până la mâncare când o zi. Este cel mai bun să discutați cu veterinarul dvs. pentru a identifica ceea ce este cel mai bun pentru animalul dvs. de companie.

Eatwell cu 5 mese pentru animale de companie vă ajută să stabiliți rutina ideală de hrănire pentru animalul dvs. de companie

Alimentatorul pentru animale de companie Eatwell 5-Meal de Petsafe este un alimentator automat pentru câini sau pisici. Acest alimentator convenabil are un timp care vă poate alimenta animalul de companie la intervale cronometrate. Trebuie doar să setați cronometrul pentru a oferi animalului dvs. de companie o parte măsurată a alimentelor uscate ori de câte ori alegeți. Acest alimentator automat este fantastic pentru părinții de companie ocupați, care lucrează, care au o rutină mai strictă, precum și nu își pot hrăni animalele de companie la timp.

Alimentatorul electric rulează pe 4 baterii „D” (nu sunt incluse), precum și este fabricat dintr-un plastic durabil, fără BPA. Tava detașabilă deține cinci mese cu 1 cană, precum și este sigură pentru mașina de spălat vase. Doar umpleți fiecare tavă cu mâncare uscată, precum și setați cronometrul după bunul plac. Puteți seta tava pentru a vă hrăni animalul de companie de cinci ori pe zi sau chiar când o zi timp de cinci zile.

Cu alimentatorul pentru animale de companie Eatwell cu 5 mese, nu trebuie să vă preocupați cu privire la hrănirea animalului dvs. de companie dacă veți alerga cu întârziere la serviciu. Tu, precum și animalul tău de companie, ai dori acest produs!

Fântâna pentru animale de companie din oțel inoxidabil Drinkwell 360 oferă animal de companie apă proaspătă, curată

Fântâna pentru animale de companie din oțel inoxidabil Drinkwell 360 este fântâna ideală de apă pentru canina sau pisica ta. Datorită apei stagnante din bolurile de apă de rutină, bacteriile sunt capabile să crească, precum și potențialul animalului dvs. să se îmbolnăvească. Fântâna pentru animale de companie din oțel inoxidabil aerate apa cu un filtru de cărbune, oprind bacteriile să crească în vasul animalului dvs. de companie, precum și fluxul continuu de flux de apă atrage, precum și încurajează animalul dvs. de companie să bea. Cu aceasta, nu trebuie să vă preocupați de modificarea continuă a apei animalului dvs. de companie pentru a vă asigura că bea apa proaspătă și curată.

Fântâna pentru animale de companie se conectează la orice tip de priză din casa ta, precum și vine cu cinci vârfuri interschimbabile pentru setarea fluxului ideal. Poate ține 1 galon de apă care aerate cu un filtru de cărbune de orice moment. Filtrele de înlocuire, precum și un kit de curățare sunt, de asemenea, oferite, precum și vândute separat.

Câștigă o fântână pentru animale de companie din oțel inoxidabil Băutură, cu totul gratuită, sau un hrănitor pentru animale de companie Eatwell 5-Meal!

Aceste premii sunt ideale atât pentru câini, cât și pentru pisici! Pe care o vrei? Lăsați mai jos un comentariu, precum și puteți câștiga o fântână pentru animale de companie din oțel inoxidabil Băutură, cu totul gratuită, sau un hrănitor pentru animale de companie Eatwell 5-MEAL din 1800PETMEDS!
Doi câștigători vor fi aleși la întâmplare luni, 2 aprilie 2018, deci toată lumea care participăAre posibilitatea de a câștiga! (Limitat la rezidenții S.U.A.) Noroc!

Felicitări câștigătorilor desenului: Susan A (Fântâna), precum și Sandy E (alimentator). Căutați un e -mail de la noi cu privire la revendicarea premiului dvs.!

Feline HealthDogsgiveawaysnutritionpet Carepet Food