Mini Goldendoodle – Informații despre rasă, caracter, antrenament și multe altele

Acest post poate include legături de afiliere. Este posibil să câștigăm bani sau produse de la companiile discutate în acest post.
Un amestec între retrăitorul auriu mereu popular și minunatul poodle în miniatură, micul Goldendoodle, este un nou și din ce în ce mai popular canin de designer pe bloc.
Dacă sunteți în căutarea unui însoțitor canin afectuos, inteligent și cu vărsare scăzută, care se poate dubla ca un amic de îmbrăcăminte, acest hibrid drăguț este o alegere superbă!
Cu fețele de ursuleț și bucle moi, pufoase, Goldendoodles în miniatură sunt ușoare la ochi și au, de asemenea, temperamente grozave.

Moderat activ și spunky, acești mici câini doodle sunt, de asemenea, în aer liber și adoră pooches care au întotdeauna chef de snuggles.
Foarte adaptabil, ușor de antrenați și ieșiți, fac animale grozave pentru oameni de toate vârstele și sunt o alegere deosebit de fantastică pentru proprietarii timizi, pentru prima dată.
Acest ghid vă va duce prin tot ceea ce trebuie să știți despre temperamentul în miniatură Goldendoodle, nevoile de exerciții fizice, îngrijirea, antrenamentul și multe altele. Continuați să citiți pentru a afla dacă acest hibrid iubitor este cel mai bun pui pentru dvs.!

Prezentare generală a Goldendoodle în miniatură
Dimensiune – înălțime de 13 până la 20 de centimetri, cântărește de la 15 la 35 de kilograme
Strat-strat ondulat sau ondulat mediu; Culoarea variază
Vărsare – fără vărsare scăzută
Durată de viață – 12 până la 16 ani
Antrenat – extrem de antrenabil, dar poate deveni distructiv dacă nu este stimulat mental
Activitate – moderat activ; are nevoie între 30 și 45 de minute de activitate în fiecare zi
Cel mai bun pentru – single -uri, cupluri, seniori, familii cu copii, proprietari pentru prima dată, case cu spațiu în aer liber împrejmuit

Ce este un mic Goldendoodle?
Goldendoodles în miniatură sunt o rasă de designer relativ nouă dezvoltată prin traversarea unui retriever de aur pur, cu un miniatură pură sau un poodle de jucărie.

Pentru a evita complicațiile de naștere, crescătorii cresc exclusiv regăsitorii de aur feminin cu poodles în miniatură masculină.
În calitate de rasă canină de proiectant, micul doodle nu este recunoscut de niciun club important de coadă, dar sunt unul dintre cei mai populari hibrizi de designeri.
Aspect Mini Goldendoodle
Goldendoodle este un canin de rasă mixtă și nu un ras pur. Drept urmare, este greu de spus care genele Goldendoodle în miniatură va moșteni și din care părinte își vor moșteni trăsăturile.
Puii care iau după părinții lor Golden Retriever sunt mult mai robuste și mai groase, în timp ce pooches-urile care iau în primul rând după poodle sunt mult mai delicat construite.
Deși nu există nicio modalitate de a prezice cum va arăta micul tău Goldendoodle ca adult, iată ce te poți aștepta:
mărimea
Fiind o încrucișare între un Golden Retriever și un poodle în miniatură sau jucării, vă puteți aștepta ca micul dvs. doodle să fie pe partea mai mică.

Majoritatea Goldendoodles în miniatură cântăresc oriunde între 15 și 35 de kilograme și au de obicei în jur de 13 până la 20 de centimetri înălțime la Withers.
Culoare
Multe Goldendoododles în miniatură recunoscute și foarte căutate sunt cele cu stratul blond auriu al Golden Retriever.
Dar, în timp ce majoritatea acestor câini mici doodle vor avea încuietori aurii, ei pot veni și în oricare dintre culorile poodlei, care pot fi negre, albastru, argintiu, sable, roșu, caise și maro.
Palton
Paltonul micului Goldendoodle este de obicei mediu și ar trebui să fie ondulat sau ondulat. Deși au paltoane groase, dense, micile aurite sunt pui care nu sunt mici, care nu vor lăsa o tonă de păr pe hainele și mobilierul tău.
Este esențial de menționat că numeroși crescători fac reclamă Goldendoodles mici ca hipoalergenic. Dar, în timp ce poodle este hipoalergenic, Golden Retriever nu este, astfel încât Goldendoodle poate merge în orice fel.

Dacă dumneavoastră sau oricare dintre membrii familiei dvs. suferiți de alergii, va trebui să petreceți timp cu micul doodle înainte de a -l aduce acasă pentru a vedea dacă vă declanșează simptomele de alergie.
Caracter și temperament în miniatură Goldendoodle
Mini Goldendoodles tind să moștenească cele mai bune trăsături de personalitate din ambele rase părinte, care este unul dintre motivele pentru care sunt atât de populare.
Sunt câini incredibil de orientați către oameni, care au nevoie de afecțiune, atenție și interacțiune cu proprietarii lor pentru a rămâne mulțumiți și prosperați.
Oamenii plăceau la inimă, Goldendoodles în miniatură formează legături puternice cu familiile lor și vor găsi modalități creative de a câștiga un pachet suplimentar pe cap sau o sesiune completă de frecare de burtă.
Datorită naturii lor sociabile și a nevoii lor de a avea companie, aceste pooches drăguțe sunt cele mai potrivite pentru gospodăriile cu mai multe pete și se vor încânta să aibă alți însoțitori de blană.

Atâta timp cât sunt socializate corect de la o vârstă fragedă, mici Goldendoodles gnullnull