Eseul NYTimes-„Câinele greșit”

Nu sunt sigur dacă vreun tip de voi a prins eseul „câinele greșit” din New York Times de Erica-Lynn Huberty.

Dacă nu, este ceva ce ar trebui să citiți.

Este povestea unei gospodării care adoptă un tânăr mix de laborator negru, precum și erorile pe care numeroase dintre noi le fac ca „salvatori”, instructori de fitness, precum și adoptatori.

„Câinele greșit” este tipul de piesă care m -a făcut să merg să caut mult mai multă muncă de către scriitor. M -a făcut să mă prezint câteva dintre propriile mele decizii atunci când se referă la câini adoptivi, precum și la agresiunea îngrijorării. Când este adoptabil un canin? Când este la fel de periculos?

Nu toți câinii pot fi salvați de dragoste, precum și vă garantez că grupurile de salvare, instructorii de fitness, precum și alți „experți” nu înțeleg întotdeauna cel mai bine.

Dacă ați verificat altceva decât blogul meu de astăzi, ați verificat acest lucru. Este nevoie de 10 minute grozave pentru a verifica, precum și *avertisment *, este nefericit?

Apoi, reveniți, precum și spuneți -mi ce credeți de când mor să vorbesc despre asta cu cineva.

De la „câinele greșit”:

Instructorul de fitness văzuse „acești câini” înainte, a declarat ea – câinii se deplasau pe coasta de est, traumatizați de călătorie, precum și s -au mutat de la adăpost la adăpost. Ni s-a spus să aruncăm îndrumarea lui Cesar Millan pe fereastră: nu este permisă de autocontrol „calm-asertiv”. Am spus ea, a scos din greșeală agresivitatea Ninei. De acum încolo, ar fi un timp blând, precum și tratamente atunci când cineva se referă la ușă.

Chiar dacă am respectat aceste instrucțiuni, le -am pus la îndoială. Ne -am plâns când am văzut părinți pentru animale de companie, precum și părinți umani, care își codau deopotrivă monștrii lor, în ciuda comportamentului lor slab. Apoi, din nou, cine am fost să sugerăm cu experți?

Ce ai crezut despre câinele greșit? Aveți vreun tip de experiențe similare din propria viață cu câinii?

Postări de blog înrudite:

Când să eutanasiezi un câine agresiv

Reîncărcarea unui animal de companie nu vă face un proprietar de animale de companie sărac

Povestea lui Foster Barkley -ul meu Foster Canine

Noapte bună, albastru minunat (de la like, precum și o lesă de șase metri)