Costume de Halloween pentru pisici: spuneți că nu

se întâmplă anual în această perioadă: Fiecare magazin de animale de companie în care mergeți are costume de Halloween pentru animale de companie de vânzare. Feed -ul dvs. Facebook explodează cu fotografii cu pisici și câini în costume. Desigur, unele dintre fotografii sunt adorabile. Dar chiar crezi că pisicile, dacă sunt solicitate, ar dori să se îmbrace în altceva decât în propriile lor paltoane de blană frumoase?

Nu sunt un fan al punții de ținute pe pisici decât dacă sunt photoshopped. O mulțime de pisici ar găsi stresant. Pot exista unele pisici care sunt excepția, dar sunt puține și departe. Bănuiesc că, dacă ar fi să întrebi pisicile care par să tolereze să fie îmbrăcate ceea ce cred ei cu adevărat, ai avea o atenție la un limbaj felin care nu este atât de evaluat de la ei.

Îmbrăcarea pisicii tale îmbogățește viața lui?

Îți cunoști cel mai bine pisicile. Dacă simțiți cu adevărat că nu le place să fie îmbrăcați cu un costum fantezist sau o pălărie și, dacă nu vă puteți ajuta, atunci, în toate mijloacele, alegeți -l. Dar vă rugăm să vă puneți această întrebare mai întâi: Îmbogățirea pisicii dvs. îmbogățește viața lui? Nu -mi imaginez că răspunsul la această întrebare este altceva decât un răsunător nu pentru o mulțime de pisici.

Dacă doriți ca pisica dvs. să pară festivă pentru Halloween, de ce să nu o îmbrăcați cu un guler de sezon? Și dacă nu puteți rezista la ademenirea fotografiilor fermecătoare ale pisicilor îmbrăcate de Halloween, de ce să nu fac ceea ce am făcut pentru Allegra și Ruby și să mă întorc la Photoshop sau la oricare dintre diferitele aplicații de editare foto de pe telefon?

Tu ce crezi? Costumele de Halloween pentru pisici sunt în regulă sau nu sunt no-nu?

Această postare a fost publicată pentru prima dată în 2015 și a fost actualizată.

Regele Ingrid

S-ar putea sa-ti placa si:
Păstrează -ți pisicile în siguranță și mulțumite de Halloween

Idei de siguranță de Halloween pentru pisicile tale

Fără pisici speriate în acest Halloween – idei de siguranță pentru animalele de companie din familie

«Faceți mese senină pentru pisica dvs.
Mews și Nips: De ce nu pot găzdui pisicile? »

36 de comentarii despre costumele de Halloween pentru pisici: spune doar nu nu

Mini Marks spune:

8 octombrie 2021 la 10:04

Îmbrăcarea animalelor este nebună! Îmbrăcați -vă și lăsați -l la asta.

Răspuns

Will Hodges spune:

8 octombrie 2021 la 9:54 AM

O singură dată am pus o pălărie de Moș Crăciun pe Anya, pisica mea de rachetă și i -am făcut poza. S -a uitat atât de supărat pe mine, nu am mai făcut -o niciodată! Sfaturi grozave, Ingrid.

Răspuns

Janine spune:

8 octombrie 2021 la 5:23 AM

Am pus costume pe Miss Kiki. Chiar nu i -a plăcut. Dar nu am făcut -o în câțiva ani după ce am aflat că este posibil să nu -i placă. Poate că m -a liniștit și mi -a dorit delicioasele pe care i -aș da -o după aceea.

Răspuns

Natalie spune:

28 octombrie 2020 la 10:59 pm

În valoare de cei doi cenți ai mei este că este antropomorfizant să cred că pisicile „se bucură” să fie îmbrăcate în haine. Poate unii o tolerează, dar „bucurați -vă?” Pentru a cărui beneficiu sunt îmbrăcate aceste animale? Cu excepția cazului de pulovere sau straturi pentru a menține un animal neapărat cald sau purtarea unui costum de recuperare pentru a asigura un animal după operație, a pune haine pe pisici nu este doar un lucru ideal de făcut.

Răspuns

Lucenda Pamil spune:

24 octombrie 2018 la 6:16

sunt de acord. Anul trecut, la petrecerea de Halloween, canina mea s -a temut după ce a purtat rochia ciudată. Evitați -l.

Răspuns

World of Animals, Inc. spune:

16 octombrie 2018 la 17:46

Mulțumesc pentru acțiune. Avem o petrecere de costume pentru animale de companie la birourile noastre în fiecare an. Mai ales toți câinii care nu sunt o problemă. De obicei, pisicile vin cu un guler de Halloween sau ceva care nu îi deranjează. Dacă o face, atunci îl luăm de pe ideal. O zi bună.

Răspuns

Berkanna spune:

16 octombrie 2018 la 13:12

Am două pisici care sunt lesă/harnașă antrenate și, de asemenea, se încântă să se îmbrace, dar sunt pisici incredibil de ieșite și orice lucru care este egal cu atenția și/sau mâncarea este o alegere. Dacă țin un pulover sau un ham, vor veni să alerge, coada în aer!

Am alți trei cu care nici nu aș încerca, pentru că știu că le -ar plăcea. Deci, totul depinde de pisica individuală, IMO.

Răspuns

Lyn spune:

16 octombrie 2018 la 10:25 AM

Sunt de acord- am 5 pisici și le-ar ura să poarte orice fel de costum. Am avut o ținută Moș Crăciun doar cu o pelerină și o pălărie cu Velcro la gât. Nu exista nicio modalitate în care niciuna dintre pisici ar dori să o poarte- l-am aruncat pe cea mai plăcută, dar expresia de pe fața lui a spus totul.

Cred că trebuie să-ți cunoști pisica și să-i citești limbajul corpului lor- unii de-ai mei iubesc să fie periat și par să o găsească liniștitoare- dar în curând spune-mi când au avut destule.

Răspuns

Meghan spune:

16 octombrie 2018 la 8:42 AM

Cineva din acest fir a numit -o de fapt abuz? Cred cu adevărat că este mult mai dăunător ca alți îngrijitori de pisici să facă astfel de comentarii judecătorești decât să pui o pisică într -un costum. Posibil dacă arci o pisică într -un costum și le ceri să se poarte toată ziua, dar haide, vă rugăm să nu faceți o astfel de declarație de pătură … mai ales când există un abuz real și cruzime în fiecare moment. Ca cineva care antrenează și practică terapia cu cel puțin unnullnull