Adopții de pisoi!

Kitten Open House 13 iulie

Adăpostul tău este plin de pisoi? Căutați o modalitate de a crește adopțiile de pisoi? Atunci ce zici de găzduirea unui eveniment special de pisoi pentru comunitate?

Adăpostul Cats Cradle din Fargo, N.D., are mulți pisoi pentru adopție și deține o casă deschisă de pisoi de la prânz până la 16:00 sâmbătă, 13 iulie, la adăpostul său, potrivit site -ului său web.

Dacă adăpostul tău are pisoi, s -ar putea să -i faci la fel de bine, nu? Cine nu iubește pisoii? Ce modalitate excelentă de a atrage potențiali adoptatori la adăpost. Și dacă oamenii nu pot adopta, probabil că vor dona sau răspândesc cuvântul despre pisoii adorabili pe care trebuie să -i dețină. Hei, s -ar putea să decidă chiar să adopte o pisică adultă. Sau poate își vor da seama cât de importantă poate fi încurajarea pisicii.

În timp ce majoritatea dintre voi nu vă aflați în zona Fargo, m -am gândit că Kitten Open House ar fi o idee grozavă pentru a trece de -a lungul ca o modalitate de a obține mai multe pisici adoptate la propriul tău adăpost. Găzduirea unui pisoi deschis sună irezistibil pentru mine. tu ce mai faci?

Iată o privire aruncată la ceea ce s -ar putea să vedeți dacă vizitați Cats Cradle: