Caninul meu va lipsi câinele meu adoptiv?

Nu -mi fac griji pentru asul meu mutt ori de câte ori un canin pe care îl încurajez este adoptat. Dacă este ceva, el lasă un suspin substanțial de ușurare, deoarece de multe ori Canina Foster a fost stresantă pentru noi amândoi!

Ace de obicei se prăbușește pentru o zi sau două odată ce un canin Foster ne lasă, nu pentru că este trist, ci pentru că vrea să se odihnească!

Câinii au capacitatea de a se muta în Best Away, iar Ace îmi amintește de asta în fiecare săptămână. Ochii care nu se văd se uită. Noi, oamenii, suntem cei care se atașează. Dacă acționez trist și deprimat, atunci Ace ar putea să acționeze și deprimat, dar numai pentru că îmi preia energia.

Dacă încurajez un canin și ea este adoptată, Ace ar putea să o caute câteva zile. După aceea, el va continua la fel de normal. Dacă câinii se văd din nou în viitor, sunt întotdeauna foarte mulțumiți să fie reuniți, dar sunt, de asemenea, bine când este timpul să se despartă din nou.

Este posibil să existe unele excepții de la acest lucru, cum ar fi dacă aveți un canin Foster pe termen lung timp de câteva luni sau ani. Este posibil ca caninul dvs. să fi început să vadă caninul Foster ca membru al familiei. La fel ca dacă cineva din familie ar fi relocat sau ar muri, ar putea fi greu pentru caninul tău atunci când caninul Foster (în sfârșit!) Este adoptat.

Cel mai bun lucru de făcut pentru un canin confuz sau deprimat este să -l duci într -o plimbare lungă, să lucrezi la antrenament sau să faci altceva pentru a -l distrage. Hrănirea lui în plus și acordarea de afecțiune nu -l va încuraja decât să continue să acționeze deprimat prin consolidarea faptului că ceva nu este în regulă. Dacă un canin este deprimat din orice motiv, o plimbare frumoasă și lungă este de obicei cel mai bun medicament.

Ați încurajat câinii? Caninul tău îți lipsește câinii adoptivi atunci când sunt adoptați?