Aprilie este luna națională de înțelegere a viermilor

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddHismore5

Ai înțeles că aprilie este luna națională a viermilor inimii? Organizații precum American Heartworm Society doresc să ajute la informarea proprietarilor de animale de companie cu privire la semnificația protejării animalelor împotriva acestor paraziți potențial fatali – în special pentru că boala viermilor cardiaci este extrem de prevenibilă cu utilizarea medicamentelor precum Heartgard Plus, Revoluție, precum și Sentinel. De obicei, proprietarii de animale de companie se vor întreba de ce prevenirea viermilor cardiaci este atât de importantă. Respectarea punctelor sunt printre cele mai esențiale motive pentru a oferi animalului dvs. de companie un preventiv lunar de viermi de inimă:

– Boala viermilor cardiaci este prevenibilă.

– Boala viermilor cardiaci a fost documentată în toate cele 50 de specificații pe tot parcursul anului.

– Infecția cu viermi de inimă poate provoca grade diverse de inimă, precum și patologie pulmonară atât la câini, cât și la pisici.

– Această boală poate duce la simptome diferite din intoleranța la exerciții fizice, tuse, posibilă insuficiență cardiacă, vărsături, letargie, distensie abdominală, precum și uneori moartea neașteptată.

Din aceste motive, la fel de mult mai mult, Societatea Americană a Metonului Veterinar de Heart sugerează medicamente preventive pentru viermi cardiaci pe tot parcursul anului atât pentru câini, cât și pentru pisici. Unul dintre preventivele mele lunare preferate de viermi cardiaci este Heartgard Plus, care nu numai că evită viermele cardiace, cu toate acestea, evită, precum și gestionarea viermilor intestinali. Deși acest medicament pentru animale de companie este oferit la 1-800-petmeds, are nevoie de o rețetă de la medicul veterinar din cauza testării sângelui implicate, care este de a garanta că animalul dvs. de companie nu are deja viermi de inimă.