Ding ding!

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore1

Ghici ce?!?! Am descoperit exact cum să -mi comand propriile delicioase doar sunând acest clopot! Am înțeles deja exact cum să fac cinci mari pentru tratamente, așa că mame -ul meu a crezut că ar putea să mă învețe să sun acest clopot.

Aș dori să vă spun că am examinat doar clopotul autentic dificil, precum și mi -am dat seama … totuși, asta ar fi o minciună. A fost nevoie de aproximativ patru sesiuni de antrenament de 10 minute până am descoperit trucul.

Mai întâi am descoperit că trebuie să ating cu adevărat clopotul, nu doar să -mi fac laba peste tot. Apoi am descoperit că trebuie să ating partea Ringer din centru. În cele din urmă, am descoperit că trebuie să fac un zgomot „ding” pentru a -mi primi recompensa. Momme -ul meu a declarat că sunt un pisoi înțelept!

Iată un videoclip pe care l -am făcut, astfel încât să mă puteți vedea sunând clopotul, precum și să obțin tratamente!

httpv: //www.youtube.com/watch? v = otzsklrrz6c

Momme -ul meu a declarat că trebuie să pună clopotul, așa că nu -l sun ziua, precum și noaptea. Ce tehnici înțelegeți exact cum să faceți?