Câini în știri: Un alt câine bun pentru animale de companie împușcat de poliție

, orașul Holly Hill, Fla. Potrivit Daytona Beach News-Journal.

Rottweiler, în vârstă de 4 ani, pe nume, se recuperează acasă după operație pentru a elimina gloanțele, potrivit jurnalului de știri.

Oficialii poliției Holly Hill au declarat că un ofițer a trebuit să-l împuște pe Lady după ce au mers la casa proprietarului ei din 27 decembrie pentru a-l căuta pe Josey Bobbitt, o femeie dorită pentru încălcarea probațiunii pentru solicitarea prostituției, potrivit News-Journal. Poliția a mers la domiciliu după ce permisul de conducere a arătat că Bobbitt locuia acolo.

Proprietarul doamnei, Richard Stotler, a declarat poliției că nu știe cine este Bobbitt și că nu locuiește acolo, potrivit jurnalului de știri.

Apoi a închis ușa, astfel încât ofițerii au intrat în curtea sa împrejmuită, potrivit WESH.com, un site web de știri Orlando (videoclip de mai jos). Gardul avea un semn „Ferește -te de câine”.

Stotler a declarat pentru The News-Journal că nu a văzut niciun motiv pentru ca niciun individ să intre în curtea sa, având în vedere că a spus poliției că nu știe cine este Bobbitt și că nu locuiește acolo.

Jurnalul de știri a raportat că ofițerul a fost confruntat de Lady și de un al doilea câine de companie în curte. Câinii au început să latre la ofițer, care apoi a încercat să se retragă din curte. În timp ce ofițerul s -a întors, poliția a spus că Lady a plâns la ofițer. Când a plâns a doua oară, ofițerul era îngrijorat de a fi atacat și a tras arma de serviciu de două ori la ea.

Inima mea se îndreaptă către Lady și Stotler, precum și ofițerul care a împușcat -o pe Lady.

Trimite -ți câinii în știri la lindsay@thatmutt.com.