Modalități de a scăpa de purici în mod natural pe câini și de a opri

Cum să scapi de purici în mod natural

Puricii sunt interdicția de aproape orice stil de viață al oricărui proprietar de cățeluș. Nu numai că puricii vă irită animalul de companie și provoacă zgârieturi excesive, de îndată ce intră în proprietatea dvs., dar își depun ouăle pe propriul mobilier, covoare și oriunde altundeva ar putea accesa, așa că întrebarea este cum să scapi de purici în mod natural ?

În postarea de pe blogul care rulează, trecem peste toate modalitățile posibile și cum să scăpați de purici în mod natural, astfel încât să nu suferiți foarte mult.

Vă recomandăm să respectați recomandările veterinarului dvs., dar dacă sunteți în conformitate cu o strategie pură, lucrul minunat este că există o mulțime de tehnici pentru a avea grijă de purici pe cățeluși, fără îndoială, fără a aplica tratamente chimice.

Dacă vă gândiți cum să eliminați puricii pe părul animalelor de companie, pielea animalelor de companie, din interiorul casei dvs. și în grădină, continuați să citiți pentru a găsi top 30 de idei despre tratarea dăunătorilor în casă, utilizând ingrediente organice.

Purs pe câinele tău

Dacă animalul dvs. de companie se zgârie și, de asemenea, credeți că este asociat cu purici, există o mulțime de tratamente de purici la domiciliu pentru care câinii din care să selecteze.

Indiferent dacă încercați să găsiți un guler de casă, pieptene, scufundare, spălare sau orice altceva, avem o mulțime de tehnici pentru a avea grijă de purici pe cățeluși fără substanțe chimice.

În mod natural, scapă de purici pe câini și oprește -l

Spălări, spray -uri, scufundări și frecări pentru câini

Uleiuri vitale spray de purici

Unele uleiuri cruciale fac pentru tratamente incredibile pentru purici pentru câini. Citronella, mentă, eucalipt, ulei de arbore de ceai și lavandă vor respinge în mod natural dăunătorii. Dacă animalul dvs. de companie nu se supune unui borcan de pulverizare, aruncați câteva picături din uleiul vital preferat și pulverizați direct pe haina animalului dvs. de companie.

Oțet de cidru de mere și spray de purici de sare

Oțet de cidru de mere pentru purici câini
Cel mai bun lucru despre oțetul de cidru de mere este că este o modalitate de a trata puricii pe cățeluși, fără îndoială, prin echilibrarea nivelului de pH al unui cățeluș, făcând un mediu optim pentru bunăstarea animalului dvs. de companie, oricât de defectuos pentru purici.

Diluați jumătate de căni de oțet de cidru de mere folosind patru căni de apă, apoi adăugați o linie de sare de mare, apoi pulverizați drept pe haina animalului dvs. de companie. Fii sigur că oprești ochii animalului tău de companie.

Baie de lămâie pentru câini

Această cadă de lămâie este ușor de creat și vă va menține absolut blănurile mirosind proaspete și fără vechii.

Aruncați doar o jumătate de ceașcă de suc de lămâie proaspăt stoars la două căni de apă caldă, apoi adăugați o stoarcere a propriului șampon sau săpun obișnuit pentru animale de companie sau săpun pentru a obține o metodă pură de tratare a dăunătorilor la câini.

Cum să scapi de purici în mod natural

Băi Lather

Orice șampon pentru animale de companie care generează o lingură va ucide, fără îndoială, dăunătorii prezenți. Când alegeți remedii de vechituri organice este, fără îndoială, cea mai bună opțiune, așa că alegeți un șampon natural pentru animale de companie, fără substanțe chimice suplimentare.

De îndată ce cățelușul tău este lăsat în mod adecvat, faceți șamponul pentru doar câteva minute, în timp ce își face propria lucrare. Acesta este într -adevăr un indiciu remarcabil al uciderii dăunătorilor prezenți înainte de a continua tratamentele de prevenire a puricilor.

Rosemary Dip

Dacă animalul dvs. de companie adoră să se joace în apă, atunci această anumită baie de rozmary va arăta ca un joc satisfăcător, mai degrabă decât un tratament cu purici.

Frunze de rozmarin proaspete abrupte în apă caldă, apoi strecurați amestecul și slăbiți -l în apă caldă. După ce apa atinge o temperatură confortabilă, apoi turnați amestecul peste cățeluș și lăsați -l să se usuce în mod natural.

Ulei de neem polivalent

Uleiul de neem este un respingător natural de insecte și, de asemenea, printre acele remedii de purici mai puțin cunoscute. Dacă puteți achiziționa acest ulei special, indigen din Birmania, Sri Lanka și porțiuni din India, puteți să-l aplicați direct pe haina unui animal de companie, apoi adăugați-l într-un șampon obișnuit cu animale de companie sau chiar să îl slăbiți frumos la Creați -vă propriul spray de purici.

Modalități de a scăpa de purici în mod natural

Săpunuri organice pentru câini

Schimbând șamponul dvs. de animale de companie convențional pentru săpunuri naturale, de exemplu, săpunul organic de mentă sau săpunul natural de trandafir, deci este posibil să vă curățați cățelușul ca fiind obișnuit și să primiți un câine de companie fără purici și mirosit bun în încheierea acestuia.

Aromaterapie spray pentru câini

Dacă aveți experiență în legătură cu aromaterapia, este posibil să alcătuiți o grămadă de aromaterapie, care nu va avea doar grijă de o infestare cu purici, ci și să oprească aparițiile viitoare, ci în timp ce funcționează ca un prieten natural al prietenului cu blană.

Încercați uleiul de nucă de cocos dulce ca ulei și adăugați picături de ulei de lavandă de lavandă de lavandă Atlas, ulei de geraniu, ulei de laur de golf, ulei de mir frecvent și ulei de lavandă.

Ulei de nucă de cocos – ulei de nucă de cocos pentru purici pe pisici

Există ceva ulei de nucă de cocos nu poate face? Uleiul de nucă de cocos ajută la o serie de maniere în care tratarea dăunătorilor. Adăugarea unei lingurițe de ulei de nucă de cocos direct la haina animalului dvs. de companie nu va respinge pur și simplu puricii, ci poate face haina lucioasă și poate scădea mirosul corpului.

Dacă este suplimentar la alimentele obișnuite ale PET, uleiul de nucă de cocos poate ajuta la vindecarea paraziților intestinali din cauza proprietăților antibacteriene, antifungice și antibacteriene.

Gulere pentru câini

Guler de purici de lavandă sau cedru

Un guler de purici făcuți acasăDe asemenea, este un mod inovator de menținere a protecției puricilor câinelui dvs. continuu, fără a fi nevoie să le pulverizați sau să le frecați împreună cu amestecul.

Fie obțineți, fie creați un guler ușor sau bandanna, apoi revopsiți câteva picături de ulei de lavandă sau ulei de lavandă și folosiți -l direct în guler sau bandanna.

Guler de purici de vodka

Cine a înțeles că vodka a fost o metodă eficientă de tratare a dăunătorilor la câini? Cumpărați sau creați un guler de cățeluș foarte de bază, apoi puneți -l într -o lingură de vodcă necorespunzătoare și lăsați să se usuce.

De asemenea, s -ar putea să adăugați câteva picături din uleiul vital al deciziei de a câștiga o floare, altfel doar utilizarea vodka este, de asemenea, o opțiune minunată pentru câinii care nu se bucură în mirosul uleiurilor vitale.

Pieptene împreună cu pliculețe

Pieptene de lămâie

Lămâia este cunoscută pe scară largă pentru capacitățile sale de a respinge și ucide puricii în timp ce este complet benign pentru câini și oameni. Înmuiați doar peria comună a cățelușului sau pieptene la suc nou de lămâie și apoi folosiți -o pe părul dvs. ca fiind normal.

Pentru a obține o încordare cu părul scurt, o cârpă scufundată în sucuri de suc de lămâie furnizează exact același beneficiu.

Pieptene de purici

Dacă aveți deja un respingător de purici de purici, aceasta poate fi o metodă de tratare a dăunătorilor pe care i -am solicita și nu necesită achiziții suplimentare.

Combs -urile de purici nu constau în niciun compus, dar sunt create în special pentru a elimina insectele și ouăle lor în haina animalului de companie.

Dacă animalul dvs. de companie este infestat în prezent cu purici, atunci aceasta este o metodă minunată de eliminare a dăunătorilor existenți înainte de a utiliza alte tratamente de acasă pentru ca câini să rămână potențiali intrusi.

Cum să scapi de purici în mod natural

Pliculet de purici

Dacă cățelușul tău nu are plăcere să fie pulverizat sau să folosească mărfuri implementate direct pentru haina lor, acest puricos nu este greu de creat și va oferi aceleași avantaje.

Cumpărați sau faceți o pungă mică de pânză respirabilă precum Hessian sau muselină, apoi completați geanta cu coaja de lămâie, muguri de lavandă uscați și chipsuri de cedru. Legați capacul sacului și așezați -l aproape de locul de dormit al animalului dvs. de companie.

Amestecul își poate pierde eficacitatea după o lună, în acel timp puteți doar să redeschideți geanta și apoi să înlocuiți cu ingrediente noi.

Mancare si bautura

Băutură de oțet de oțet sau mere

Pentru a lupta și a opri puricii din interior, luați în considerare dilatarea oțetului sau oțetul de cidru de mere în apa potabilă a animalului dvs. de companie.

Veți dori să aruncați o privire asupra lor pentru a fi siguri că le place aroma, având în vedere că nu doriți să le așezați să -și bea apa complet. O linguriță de oțet la alegere la fiecare patru căni de apă potabilă este un raport minunat pentru a fi țintă.

Nu numai că veți menține dăunătorii la distanță, dar și pielea și haina animalului dvs. de companie vor observa și avantajele.

Drojdie de bere

Poate că cel mai evident mod de a face față puricilor pe cățeluși, fără îndoială, este să începi din interior.

Rămâne adevărat că cățelușii sănătoși tind să nu fie la fel de înclinați să sponsorizeze puricii, iar o singură metodă de îmbunătățire a stării de bine a animalului dvs. de companie atunci când vă deplasați puricii ar fi să aduceți o mică cantitate de drojdie de bere în mâncarea animalului dvs. de companie.

Doar o jumătate de linguriță din drojdia de la Brewer, amestecată, împreună cu masa obișnuită a animalului dvs. de companie provoacă un tratament de succes cu purici.

Scapă de purici în mod natural

Purici la domiciliu

Când există purici pe animalul dvs. de companie și vă permiteți cățelușului dvs. în interior, ce aveți? Purs la domiciliu, evident.

Dacă vă gândiți cum să eliminați puricii pe așternuturile pentru animale de companie, împreună cu alte lucruri pe care animalul dvs. de companie au acces în reședința dvs., continuați să citiți pentru o mulțime de metode de îndepărtare a puricilor în casa dvs.

Spălarea mașinii

Când aveți purici la casă, lucrul inițial ar fi să colectați toate mobilierul moale pe care animalul dvs. de companie îi petrece ceva timp, cum ar fi pături, paturi, prosoape, perne și covorașe și, de asemenea, așezați totul cu ajutorul mașinii de spălat.

Este o întreprindere majoră, dar este unul crucial pentru a lupta cu actuala voastră problemă de purici.

Se usucă

Spălarea mobilierului delicat este la fel de semnificativă, dar a pune totul de la uscătorul de toamnă va fi probabil mult mai mult succes.

Doar 15 minute la un uscător fierbinte va ucide purici din mai multe faze de expansiune, cum ar fi ouă, larve și purici adulți.

Vid

Aspiratorul tău va fi cel mai mare aliat atunci când se referă la tratarea puricilor din casă. Un proces de curățare a aspiratoarelor este perfect, având în vedere că puricii au fost corectate ori de câte ori sunt preluate de la aspirator.

Pentru aspiratorul uscat, nu uitați că puricii pe care i -ați acumulat vor încerca să scape în momentul în care începeți recipientul sau poșeta, astfel faceți asta rapid și din proprietatea dvs.

În mod ideal, pulverizați -vă pe aspiratorul dvs. cu apă în momentul în care îl porniți pentru a împiedica să pătrundă purici.

Cum să scapi de purici în mod natural?

Praf de copt

Prin stropirea de sodiu de copt, ideal pe covorul tău, după care pătrunde și deranjează covoarele să vină într -o parte în alta folosind o mătură, ești deshidratat insecte și ouăle lor.

Lăsați bicarbonatul de sodiu în carpetNG imediat și apoi puteți aspira doar soda de copt împreună cu puricii după -amiaza.

Sare – Sarea ucide purici

La fel ca sistemul de sodă de copt, stropind sare în mocheta și mobilierul moale înainte de a aspira o altă zi poate deshidrata și ucide purici și ouă de purici.

Cu toate acestea, o terapie cu purici excepționali, cu toate acestea trebuie utilizată cu grijă, având în vedere că poate face propriul aspirator la rugină, dacă nu este curățat în mod corespunzător odată ce ați terminat bărbieritul.

Spray de lămâie

Spray -ul cu lămâie este, de asemenea, o metodă minunată de tratare a dăunătorilor, care nu necesită aspirarea ulterioară. Fierbeți o lămâie tocată subțire și apoi lăsați amestecul uimitor peste noapte.

În primele ore, umpleți o sticlă de pulverizare cu tot amestecul și înmuiați ușor covorul și mobilierul moale în interiorul casei dvs.

Abur steril

Curățarea cu aburul covoarelor și mobilierul moale înecă impactul puricilor și îți va păstra casa mirositoare și arată bine.

Pământ de diatomee

Pământul diatomac este într -adevăr o mare pulbere făcută – destul de curios – din resturile microscopice ale algelor.

Vom recunoaște că pare ciudat, dar o tehnică foarte eficientă pentru a avea grijă de purici, fără îndoială, este să împrăștiați Pământul în propriul covor și să -l lăsați să stea 48 de ore.

În mod ideal, blochează locul astfel încât nimeni – în special cățelușul tău – să -l poată merge peste acest moment.

Apoi, aspirați covoarele complet. Pământul diatomac este o metodă puternică de uscare și ucidere a egg -urilor de purici securizează împotriva unei alte forme de infestare.

Capcană de purici

Dacă vă întrebați cum să eliminați puricii din casă, această capcană de purici este o idee imaginativă care nu implică pulverizarea nimic în propriile dvs. mobilier moale.

Pur și simplu completați un bol sau o farfurie cu apă caldă și apoi adăugați câteva picături din săpunul obișnuit de vase, apoi puneți -l la pământ peste noapte.

Vâscozitatea ridicată a amestecului acționează ca un lipici, prinzând insecte pe suprafață. Dimineața, goliți -vă amestecul și curățați -vă bolul sau placa.

Cum să scapi de purici în mod natural

Prevenirea rozmarinului

Dacă aveți un Pestle și Mortar util, atunci puteți combina un lot de pulbere de rozmarin pentru a vă asigura împotriva unei viitoare infestări de purici.

Adăugați selecția dvs. de componente diferite, cum ar fi Peppermint, Wormwood, Fennel și Rue pentru a câștiga o pulbere bună pentru a presăra în întreaga proprietate.

Purici din curte

Pur și simplu pentru că nu le puteți vedea nu indică faptul că nu sunt acolo. Dacă animalul dvs. de companie are o instanță a puricilor, așa că există șanse foarte mari să se pândească în cele mai bizare, mai umede regiuni ale grădinii.

În ceea ce privește remedii externe de purici, tehnicile organice sunt întotdeauna cele mai bune, și iată cele mai bune idei pentru tratarea dăunătorilor din grădină.

Mențineți -vă grădina goală

Puricii le place să ascundă, sau așa este mai scăzută curtea ta, cu atât mai puțin probabil va fi că vor selecta curtea ta pentru a ascunde. Minimizați sau eliminați tufișurile și gardurile și mențineți -vă oala de grădină.

Obosit de această umedă

Puricii prosperă în pete umede, întunecate și vor evita soarele cât puteți. Examinați -vă curtea de -a lungul ochilor unei purici și, de asemenea, întrebați -vă în care ar fi probabil să ascundă.

Având în vedere acest lucru, eliminați crenguțele, frunze moarte, împreună cu mulci excedentar din tufișuri de sub. Permiteți soarelui să intre în grădina dvs. pe cât posibil și să se oprească peste udare.

Cum să scapi de purici în mod natural

Tipul grozav de viermi

Nimănui nu -i place conceptul de șobolani care rulează necontrolat în curtea lor, dacă nu trecem peste un anumit fel de nematode – Steinerma carpocapsea pentru a fi precis.

Acești viermi foarte mici consumă purici în timp ce sunt absolut siguri pentru cățeluș și curtea ta.

Plante de respingere a puricii

O modalitate minunată de a trata dăunătorii, fără îndoială, ar fi să plantezi anumite plante care resping în mod natural puricii. Spearmint, Chrysantemums, Lavander și Penny Royal sunt repelenți de purici organici în curtea ta, de asemenea, există o mulțime de altele.

S -ar putea să doriți să faceți unele investigații pentru a afla că plantele vor crește bine în regiunea dvs. înainte de a merge la uzina regională