Preveniți viermele cardiace cu inima petmeds® a Gold Giveaway!

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore17

Majoritatea părinților animalelor de companie știu că pisicile și câinii au nevoie de protecție a viermilor inimii, dar este posibil să nu realizeze de ce este necesară protecția pe tot parcursul anului. În onoarea lunii de conștientizare a viermilor inimii și pentru a ne ajuta cu nevoile de prevenire a viermilor inimii dvs., PetMeds® oferă un certificat cadou de 100 USD.

Boala viermilor cardiaci este una dintre cele mai mortale afecțiuni de sănătate care afectează câinii și pisicile. Cu disponibilitatea mare a medicamentelor preventive ale viermilor cardiaci, este, de asemenea, unul dintre cele mai prevenibile. Părinții animalelor de companie care ar putea să fi omis doze sau au întârziat reînnoirea rețetei din cauza ocupațiilor, pot să nu -și dea seama cât de crucial – și ușor – este să -și păstreze animalele de companie protejate.

Pisicile și câinii obțin viermi de inimă doar din mușcarea unui țânțar infectat. În timp ce țânțarii sunt activi în mare parte pe vreme caldă și umedă, pot ataca animale de companie de familie oricând sunt de 50 de grade Fahrenheit sau mai calde și pot chiar să trăiască în interior. Cazurile de viermi de inimă sunt înregistrate în toate cele cincizeci de state.

Majoritatea preventivelor de viermi cardiaci iau forma unui tratament la fața locului sau a unei tablete gustoase masticabile care este oferită lunar. Produsele preventive constau în ingrediente active care elimină larvele de viermi cardiaci din fluxul sanguin înainte de a se putea maturiza în viermi cardiaci adulți care provoacă boli. Având în vedere că preventivele funcționează prin uciderea larvelor ridicate în luna precedentă, este crucial să le oferim pe tot parcursul anului.

Prevenirea viermilor cardiaci elimină nu numai viermele cardiace, ci și alți paraziți interni precum viermi și viermi rotunzi, iar unii chiar ucid purici și căpușe. Oferirea lor pe tot parcursul anului este unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le puteți face pentru a asigura sănătatea animalului dvs. de companie.

Părinții câinilor și pisicii sunt invitați să intre în PetMeds® Heart of Gold Giveaway pentru o șansă de a câștiga un certificat cadou de 100 de dolari pentru prevenirea viermilor cardiaci.

Cadoul se desfășoară de vineri, 1 aprilie 2022, până joi, 28 aprilie 2022. Toți cei care intră de la 12:01 AM Ora de Est („ET”) 1 aprilie 2022 – 28 aprilie 2022 la 11:59 PM ET este eligibil pentru victorie. Va fi un câștigător. Comentariu mai jos pentru a intra.

Părinții animalelor de companie își pot cumpăra prevenirea viermilor de la pisică sau câinele lor împreună cu alte medicamente cu prescripție medicală și consumabile pe petmeds.com. Înscrieându -se la autohothip, pot economisi un plus de 5% din prescripția animalelor de companie, asigurându -se întotdeauna că au întotdeauna următoarea doză la timp.

Câștigă un certificat cadou de 100 de dolari de la PetMeds®! Sunt animale de companie de familie protejate pe tot parcursul anului? Spuneți -ne mai jos ce faceți pentru a opri Heartworm și puteți câștiga un certificat cadou de 100 USD pentru prevenirea viermilor inimii! Câștigătorul va fi ales la întâmplare luni, 2 mai, așa că toți cei care participă au șansa de a câștiga! Va exista un (1) câștigător al premiului. (Limitat la rezidenții S.U.A.) Noroc!

Felicitări pentru Marele nostru câștigător al premiului Al Verdini la New York. Căutați un e -mail de la noi! Acest concurs s -a încheiat, dar asigurați -vă că sărbătoriți luna națională a animalelor de companie, petrecând timp în bucătărie cu animalul dvs. de companie și în modul nostru de sărbătoare.