Daisy The Curly Cat își împărtășește gândurile în Ziua Memorialului

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore9

Ziua Memorială fericită, fiecare Buddy! Astăzi este o zi specială pentru a -i aminti și a -i onora pe cei care și -au dat viața în slujba țării noastre. Aș dori să iau un moment și să salut pe toți bărbații și femeile curajoase și dezinteresate care au făcut sacrificiul suprem pentru noi.

Deoarece nu am rude de pisică care au servit într -un război, cred că astăzi ar fi un moment bun pentru mine să -mi amintesc sora mea mai mare Pixie. A trebuit să meargă la podul curcubeului în 2008. Mi -e foarte dor de ea.

Acesta este pixie. Era o pisică foarte curajoasă. Avea cardiomiopatie hipertrofică felină și trebuia să ia numeroase pastile în fiecare zi. Chiar dacă nu a fost corect că a fost atât de bolnavă, nu s -a plâns niciodată și și -a luat medicamente pentru inimă în fiecare zi ca o pisică bună. Nu s -a încântat să se joace cu mine pentru că era epuizată foarte mult.

Aceasta este o imagine veche a Pixie când era doar un copil. Avea urechi mari și globuri oculare!

Pixie, în această zi de pomenire, aș dori să vă spun că sunteți o soră bună. Trăiești în inima mea, întotdeauna. Mă auzi, Pixie?