Cat, precum și securitatea copacilor de Crăciun în timpul sărbătorilor

Addthis Share Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore5

Păstrează-ți felina, precum și arborele de Crăciun fără riscuri în acest sezon de sărbători-sfaturi, precum și trucuri

Un brad de Crăciun este o tachinare primitoare pentru orice tip de pisică întrebătoare. Baublele scânteie sunt doar cerșind să fie bătute, Tinsel este prea bun-nu-nu este mestecat, precum și cu frunzișul suficient de dens pentru a ajunge să fie un fort adecvat, există multe pericole prezente atunci când blană satisface bradul. Chiar aici sunt câteva sfaturi pentru a împiedica Kitty să nu declanșeze daune atât pentru el, cât și pentru copacul tău:

Pentru a fi la fel de fără riscuri, poate fi fără riscuri, mergeți pentru un copac artificial neîncetat, cu o bază largă. Dacă insistați ferm asupra „adevăratului lucru”, gândiți -vă la un molid albastru sau la un pin scotch – fiecare are ace suficiente ascuțite pentru a descuraja chiar și cel mai intrudent alpinist.

Cu un copac natural, udă -l pentru a reduce căderea ace, deoarece sunt extrem de sărace pentru o pisică. Preveniți alimentele vegetale sau conservanții, precum și rețineți că apa stagnantă conține bacterii – așa că înfășurați trunchiul cu o „fustă de copac”.

Turnați apa într -o sticlă Spritz, adăugați un ulei de citronella sau un măr amar (sau Tabasco), precum și cea mai mare parte a copacului dvs. – ar trebui să -l facă să nu fie captivant pentru pisica voastră.

Puneți coji de portocale sau de lămâie în jurul bazei de două ori pe săptămână sau, înfășurați pachete de cuișoare în plasarea alimentelor, precum și a le atârna de ramurile inferioare.

Lăsați copacul nedecorat timp de două zile, așa că Kitty este utilizat la el, precum și pierde interesul.

Când îmbrăcați copacul, nu folosiți niciodată tinsel sau panglici. Dacă sunt înghițite, pot fi fatale.

Agățați -vă trinketele costisitoare lângă vârful copacului. Agățați clopotele jos în jos, deoarece au ajuns să fie un sistem audibil de avertizare timpurie. Nu atârnați ornamente comestibile de ciocolată.

Pentru luminile arborelui, perfectul este (a) să utilizeze fire care se vor opri imediat atunci când sunt mestecate, (b) Luminile arborelui de conectare într-o concordie de extensie, (c) benzi de extensie de extensie în priză, (d) Păstrați întotdeauna în Înțelegeți-vă de lumini de pliere atunci când nu sunteți acasă.

Dacă nu credeți că vreun tip de acest lucru vă poate descuraja prietenul felin, bandați suportul pe podea, asigurați -vă partea superioară a copacului până la tavan cu un fir de pescuit, precum și lăsați -i să „aibă la el”.

Siguranța animalelor de companie