Felina TortoiseShell alege să ajungă să fie felină de terapie la unitatea de viață asistată

când un tip din Cambridge, New York, a descoperit o felină de țestoasă fără stăpân pe stradă, el a luat -o, apoi și -a dat seama că a avut pisoi sub pridvorul său. În timp ce el era pe metoda veterinarului cu ea, el se opri la cafea, precum și a coborât din mașină. Nu a fost capabil să o prindă. Cu toate acestea, această tortie a fost într-o misiune: și-a făcut metoda la conac, o unitate de îngrijire atentă. În curând a sfârșit prin a fi eliminat că a dorit să online acolo.

Am întâlnit pentru prima dată această poveste cu câteva săptămâni în urmă pe Bedlam Farm, un blog scris de Jon Katz, cu care am conformat de mai mulți ani. Pentru că atunci, vara, așa cum a numit-o personalul conacului, s-a recunoscut ferm ca felină de terapie auto-numită la unitate. La început, a fost mulțumită să călărească pe terenurile conacului, precum și, în unele cazuri, alunecă în casă noaptea. Ocazional, a apărut pe o canapea unde stăteau locuitorii sau pe un scaun de terasă afară.

Personalul conacului a dorit vara să rămână, cu toate acestea, unul dintre rezidenți este alergic la pisici. Personalul inspectat cu medici, precum și li s-a oferit lumina ecologică, spunându-le că ar fi fără riscuri dacă ar curăța vara, precum și în vid, precum și de multe ori, cu toate acestea, localul alergic ar trebui să fie de acord.

Roșu satisface vara
Jon Katz a sporit banii pe blogul său pentru a trimite Summertime la veterinar pentru o inspecție completă, precum și pentru a o face să fie spayed, precum și vaccinată. O lună mai târziu, „Medicii au curățat -o cu toții pentru admitere, veterinarul a inspectat -o pentru căpușe, precum și pentru purici, precum și a luat sângele ei, precum și pentru a o sparge în scurt timp, cea locală care nu era sigură de felina lui Alergiile au fost de acord să -i ofere o șansă ”, a compus Katz, care vede conacul adesea cu terapia sa de frontieră Canin Red.

Se pare că Summertime a descoperit chemarea ei, precum și a sfârșit rapid să fie regina conacului. „Ea este foarte plăcută de rezidenții, care sunt încântați că trei animale au intrat în viața lor – vara, roșie, de îndată, Leroy, în mod ideal, următorul meu câine de terapie”, a compus Katz. Singurul local care a fost preocupat de alergii a fost de acord să lase vara să intre în interior, precum și până acum, se descurcă bine.

Jon Katz este autorul mai multor cărți despre animale, precum și împărtășește experiențele sale de animale de la Bedlam cu blogging, videoclipuri, precum și compunerea la.

Toate imaginile © Jon Katz, utilizate cu permisiunea

Regele Ingrid

De asemenea, poate vă place:
Reducerea tensiunii pentru pisici într -o unitate de îmbarcare

Pisici de terapie: împărtășirea darului de curățare

Flash the Therapy Feline aduce încântare rezidenților casei de îngrijire medicală

«Aveți o poveste de salvare comună?
Recenzie: Volumul salvat 2: Poveștile vindecătoare ale 12 pisici, cu ochii lor »

8 comentarii despre țestoase Feline alege să ajungă să fie felină de terapie la unitatea de viață asistată

Blana peste tot spune:

9 iunie 2017 la 6:16

Este cu adevărat minunat. Îmi doresc mult mai multe facilități de locuit asistate, precum și casele de asistență medicală ar avea pisici locale – beneficiază atât de mult de toată lumea.

Răspuns

Peggy Zamboni spune:

8 iunie 2017 la 17:49

Ce s -a întâmplat cu pisoiul de vară?

Răspuns

Ingrid spune:

9 iunie 2017 la 5:19 AM

Tipul care a descoperit -o i -a ținut.

Răspuns

Eastside Cats spune:

8 iunie 2017 la 10:56 AM

Evident, Summertime și -a arătat „Tortitudinea” ei! Poveste frumoasă!

Răspuns

Cheltuielile Eckardt spune:

8 iunie 2017 la 8:37 AM

Nu există nimic ca o tortie care să țină lucrurile zumzești.

Răspuns

Janine spune:

8 iunie 2017 la 7:50 AM

Asta este fantastic

Răspuns

vara spune:

8 iunie 2017 la 2:28 AM

OMC, nu pot să cred că mai există o felină de terapie numită Summer … precum și ea este o tortie! Nu voi auzi niciodată ultimul din Binga.

Răspuns

Ingrid spune:

8 iunie 2017 la 5:34 AM

Am înțeles că ai vrea ca această poveste, vară!

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site în conformitate cu
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ