Toată lumea a plecat surfin (partea a doua)

Cum să comunici cu succes cu medicul veterinar

Post de oaspeți de Nancy Kay, DVM

Mă bucur să aud despre ce învață clienții mei online. De multe ori vin cu informații noi utile și sunt invariabil amuzat de unele dintre lucrurile uimitoare pe care mi le spun- care știau că displazia de șold este cauzată de încălzirea globală! Surfați -vă la conținutul inimii voastre, dar fiți prevăzuți, nu toți medicii veterinari se simt așa cum fac eu. Unii le este greu să nu „rostogolească ochii” sau să întrerupă rapid momentul în care conversația se îndreaptă către cercetarea pe internet. Cine le poate învinovăți- s-au obosit să petreacă să-și petreacă o birou utilă sau să-i facă timp de telefon, vorbind clienții lor din noțiuni nebune ale spațiului cibernetic și să-i reinseze de la alungări online de gâscă sălbatică. Cât de nefericit este acest lucru. În zilele noastre, oamenii ajung rapid și reflexiv pentru ca tastaturile lor să învețe mult mai multe despre simptomele animalului de companie sau diagnosticul bolii online. Este natural (și în interesul cel mai bun al animalului lor de companie) că vor dori să treacă peste ceea ce au învățat cu medicul veterinar.

Există o modalitate eficientă de a comunica cu veterinarul dvs. despre cercetările dvs. online, care nu este nici iritantă pentru ea, nici intimidarea pentru dvs.? Cred cu adevărat că este posibil, dar implică unele lucrări și planificări din partea ta! Mai jos sunt prezentate câteva secrete pentru succes- lucruri pe care le puteți face pentru a conversa despre cercetarea dvs. pe internet într-o manieră confortabilă pentru dvs. și pentru veterinarul dvs. și, de multe lucruri importante, utile pentru sănătatea animalului dvs. de companie.

-Au pot predica corului, dar nu pot sublinia valoarea de a lucra cu un veterinar care este încântat și gata să participe la dialogul bidirecțional, colaborativ cu tine. Opiniile, sentimentele și întrebările dvs. sunt ținute în mare atenție și sunt permise suficient timp în timpul biroului, check out pentru a le auzi. Un medic veterinar care practică acest stil de comunicare „centrat pe relații” este mult mai probabil să dorească să afle despre cercetările dvs. online decât medicul veterinar care practică „îngrijirea paternalistă” (mult mai interesat să vă spună ce să faceți decât să auziți despre gândurile, întrebările sau preocupările tale). Amintiți -vă, atunci când se referă la stilurile de comunicare a medicului veterinar/client, aveți de ales. Depinde de tine să faci alegerea ideală!

-Sletați -vă veterinarul dvs. să știți că apreciați disponibilitatea și răbdarea ei în a vă ajuta să înțelegeți cum să utilizați cel mai bine ceea ce ați învățat online.

–Nuați -vă medicul veterinar pentru recomandările site -ului său web – cele care au fost deja „verificate”. Aceasta este o tehnică de colaborare care o permite să știe că intenționați să petreceți ceva timp învățând mai mult, plus o recunoaștere respectuoasă a faptului că ea este cea care și -a petrecut ocupația învățând despre problemele de sănătate ale câinelui dvs.

–MATEA PENTRU TIMPUL APELURI În timpul biroului, check out pentru a trece peste ceea ce ați învățat on -line. Permiteți -vă medicului veterinar să vă pună întrebări și să aruncați o privire asupra prețiosului dvs. poopsie, mai degrabă decât să o „abordeze” cu întrebări și discuții despre întrebările dvs. de cercetare pe internet în momentul în care pune piciorul în sala de examene.

–Beste scurt și „la obiect” cu întrebările tale. Amintiți -vă, o mulțime de verificări de birou sunt programate timp de 15 până la 20 de minute, Max.

– Veterinării dvs. știu că ați învățat cum să fiți un surfer discriminator! Știți cum să diferențiați între resursele online utile și „Cyber-Fluff”. Nu neglijați vinietele anecdotice și site-urile web care încearcă să-și vândă produsele în favoarea informațiilor legitime furnizate de site-urile și forumurile de la colegiul veterinar care sunt găzduite de moderatori bine educați, care furnizează referințe de cercetare care susțin recomandările lor. Dacă aveți nevoie de un mic curs de actualizare despre cum să fiți un „surfer selectiv”, vă încurajez să citiți prima parte a acestui articol. Când începeți conversația despre cercetarea pe internet, vă încurajez să vă alegeți formularea cu înțelepciune. Comunică într -o manieră respectuoasă care invită conversația, spre deosebire de „a -ți spune” veterinarul tău ceea ce vrei să faci. Mulți medici veterinari nu le place să li se spună ce să facă de clienții lor și cine îi poate învinovăți? La urma urmei, ne așteptăm ca medicii veterinari să furnizeze o abordare de colaborare- este corect să se aștepte la fel de la clienții lor. Luați în considerare următoarele startere de conversație despre cercetarea pe internet:

Apropiați -vă: „Mă întreb ce credeți despre amestecarea unor dovleac din conserve cu mâncarea Sophie. Am făcut câteva cercetări pe internet despre diaree și această idee pare să vină frecvent. ”

Abordarea a doua: „Am făcut câteva cercetări online și am aflat despre beneficiile din conserve. Vreau să încep să amestec acest lucru cu mâncarea lui Sophie. ”

Abordarea trei: „Aș dori să -i ofer Sophie niște dovleac din conserve pentru diareea ei. Un moderator dintr -un forum online mi -a sugerat să fac asta. ”

Abordarea patru: „Am urmărit un forum online despre diaree canină. Unul dintre moderatori mi -a sugerat să iau în considerare adăugarea de dovleac din conserve la dieta Sophie. Cum facinull