Prietenul meu a cheltuit peste 10.000 de dolari pe câinele său!

Acest post poate consta din legături de afiliere. Este posibil să câștigăm bani sau produse de la companiile subliniate în acest post.
Stetson și cu mine am făcut o altă călătorie la medicul veterinar ieri și ne -a costat 150 USD … Eeeekkk. M -a făcut să mă gândesc la drumul meu acasă: câți bani cheltuiți pe câinele dvs.? Știu că unii oameni obțin câinii lor cadouri extravagante, iar alții au facturi veterinare foarte scumpe, sunt undeva între unde îmi primesc câinii niște cadouri stupide (cum ar fi costumele de Halloween) și, de asemenea, cheltuiesc dolarul obligatoriu pe facturile veterinare.
Prietenul meu a cheltuit peste 10.000 de dolari pe câinele său!
Bănuiesc că nu ar trebui să mă plâng de cheltuielile mele pentru câini pentru animale de companie. Un prieten de -al meu a cheltuit peste 10.000 de dolari doar pe Bills Vet. Iată câteva dintre vizitele sale veterinare.
În calitate de cățeluș, American Staffordshire Terrier a avut diaree și s -a împins atât de tare când a înfipt, încât și -a împins rectul – au spus că arăta ca o bulă roz care îi ieșea din fund.
La vârsta de aproximativ 2 ani, câinele său de companie și -a rupt ACL -ul. În momentul în care i -au spus că există o șansă de 80% că i -ar rupe celălalt ACL.
La 3 ani și -a rupt celălalt ACL.
De asemenea, a avut alte vizite la veterinar în valoare totală de peste 10.000 USD

Bani pe care îi cheltuiesc pe câinele meu
M -am gândit în ultimele 6 luni și am încercat să vin cu o sumă în dolari pe care am cheltuit -o câinilor mei. Iată ce am găsit:
Cheltuieli aproximativ lunare pentru cei 3 câini ai mei:
Mâncare pentru câini: (2 pungi pe lună): 80 USD
Traturi pentru câini: 10 USD
Jucării pentru câini: 10 USD
Medicină pentru viermi de inimă (2 câini): 10 USD
Medicină cu purici (3 câini): 10 USD
Vaccinări: 10 USD
Alte cheltuieli: 20 USD
Vizite veterinale: 50 USD

Totalul mare pentru cei trei câini ai mei este de 200 USD pe lună. Probabil că este puțin mai mare atunci, așa cum nu mă gândesc. Acesta este costul pentru trei câini tineri sănătoși. Stetson este singurul vizitator obișnuit al medicului veterinar, deoarece pare să aibă probleme de ureche și piele în fiecare altă lună. Linus este încă un copil tânăr care împlinește 4 ani în urmă cu câteva zile și a fost foarte sănătos și puternic. Derby are mult mai multe cheltuieli, deoarece este încă doar un cățeluș la doar 6 luni, dar Ghid Dogs of America acoperă toate facturile sale veterinare.

Ar trebui să aveți în vedere un câine pentru animale de companie?
Economia slabă, lipsa de fonduri a oamenilor și excluderile forțează oamenii să renunțe la câinii lor. Am vorbit puțin despre economie și despre dificultatea cu adopțiile câinilor pentru animale de companie la adăposturile locale în vremuri grele pentru adopțiile pentru pisici și câini de companie.
Dacă sunteți interesat să obțineți un câine pentru animale de companie, aveți grijă că există cheltuieli (uneori semnificative) implicate. Simt că am fost foarte norocoasă cu cei trei câini ai mei, deoarece toți au fost foarte sănătoși. După cum am subliniat mai devreme, am un prieten care a fost câine de companie care l -a costat cu mult peste 10.000 de dolari în facturile veterinare și intervențiile chirurgicale și asta a fost înainte de vârsta de 4 ani.

Ce zici de tine … cât cheltuiți pe câinele tău? Îmi lipsește ceva pe lista mea?
Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu pachete de bătăi de inimă și căldură – cel mai bun pentru cățelușii noi. Ajută la ușurarea anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun câine pentru animale de companie ne place: Bones & Chews Bully Sticks – Toți cățelușii noștri adoră să mușcă, să -și nască și să mestece. Ne place să folosim bastoane Bully pentru a ajuta la devierea acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune tratamente pentru câini pentru animale de companie care ne place: Crazy Pet Dog Train-ME tratează-le folosim ca delicioase de mare valoare pentru cățelușii noștri pentru câini pentru animale de companie.
Cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini pentru animale de companie care ne place: câinele de animale de companie al fermierului – acum câteva luni am început să hrănim mâncarea de câini proaspăt pentru animale de companie și îi place! Obțineți 50% din prima dvs. cumpărare a câinelui fermierului.

Verificați mult mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.