Un al doilea câine pentru animale de companie nu este un remediu pentru stresul de separare și anxietate

Un al doilea câine pentru animale de companie nu este un remediu pentru anxietatea de separare

Ultima actualizare pe 23 noiembrie 2018 de Puppy Leaks 13 comentarii

X

Animale de companie

0 secunde de 34 de secunde

Trăi
00:00
00:34
00:34

“Ajutor! Câinele meu de companie panică când am plecat. Obținerea unui al doilea câine de companie l -ar ajuta să se simtă mai puțin singur? ”

Am auzit această preocupare de atât de multe ori, totuși, la fel de multe alte lucruri din viață, nu există niciun răspuns eliminat. Un alt câine pentru animale de companie vă poate ajuta câinele de companie să se simtă mai puțin singur, cu toate acestea, dacă câinele dvs. de companie are stres de separare și anxietate de tine, existența unui alt câine pentru animale de companie nu este probabil să -și modifice comportamentul.

În scenarii specifice, adăugarea unui alt câine pentru animale de companie poate înrăutăți lucrurile.

Un al doilea câine pentru animale de companie nu este un remediu pentru anxietatea de separare

În teorie, obținerea unui alt câine de companie pentru a ajuta cu stresul de separare a câinelui dvs. actual și anxietatea are cel mai bun sens. Al doilea câine pentru animale de companie vă va păstra afacerea pentru câini pentru animale de companie atunci când sunteți plecat și va ușura toată anxietatea suplimentară, precum și anxietatea, nu?

În metodă nu este atât de simplu.

Când primiți un al doilea câine pentru animale de companie, deoarece primul dvs. se confruntă cu stres de separare și anxietate, unul dintre cele trei lucruri este probabil să se întâmple:

Câinele dvs. actual de companie va avea în continuare stres de separare și anxietate atunci când plecați.

Câinele dvs. actual de companie va arăta noul dvs. câine de companie care stresând atunci când plecați este „normal”.

Câinele tău de companie actual va fi mai puțin neliniștit cu noul lor prieten din jur.

Problema este că nu există nicio asigurare că a treia alegere se va întâmpla.

Câinii cu stres de separare și anxietate devin neliniștiți oricând proprietarul lor pleacă, indiferent de exact cât de multe alte animale pe care le aveți în casă. Alte animale de companie de familie pot aduce un anumit confort câinelui tău anxios, cu toate acestea nu își vor remedia anxietatea de separare.

Câinii se descoperă unul de la altul, precum și există posibilitatea ca câinele tău de companie actual să -i arate noul câine de companie care să fie neliniștit atunci când pleci este „normal”. Acest lucru este valabil în special dacă cel de -al doilea câine de companie la care vă gândiți este un cățeluș extrem de impresionant.

Obținerea unui al doilea câine de companie ca amic pentru un câine de companie anxios este o decizie extrem de dificilă, care trebuie să fie bine creată. Din păcate, este mult mai tipic ca obiceiurile anxioase să se răspândească de la câinele de animale de companie cetățean la noul câine de companie decât ca încrederea să curgă în direcția opusă. – Anxietate de separare: obținerea unui al doilea câine?

Obținerea unui al doilea câine pentru animale de companie este excelent, totuși faceți -l din motivele ideale

Din păcate, stresul de separare și anxietatea sunt o problemă comportamentală destul de complexă, precum și este nevoie de mai multe tehnici pentru a fi sub control. Stresul și anxietatea provin din separarea de tine, proprietarul, nu doar să fii singur. Așadar, în timp ce încă un câine pentru animale de companie vă poate face câinele de companie mai puțin singur, nu este probabil să vă remediați stresul și anxietatea câinilor atunci când sunteți plecat.

Dacă câinele tău de companie are stres de separare și tulburare de anxietate, existența unui alt animal în casă, cel mai probabil, nu va simplifica suferința pe care o experimentează în perioadele de separare. Dacă puiul dvs. actual suferă de această afecțiune, lucrați cu medicul veterinar sau cu un instructor de fitness pentru câini pentru animale de companie expert autorizat pentru a aborda problema înainte de a aduce încă un canin în ecuație. – Recomandări la care să te gândești înainte de a obține un al doilea câine

Dacă intenționați să obțineți un al doilea câine pentru animale de companie, totuși, nu luați această decizie doar din moment ce sperați că vă va ajuta câinele actual. Când adăugați încă un câine de companie în gospodărie, vă angajați un angajament de 10-15 ani. Mai primește încă un câine de companie de când vrei unul.

Dacă selectați pentru a adăuga încă un câine pentru animale de companie în casa dvs., precum și doriți să vă asigurați că este o formă excelentă, sugerez să descoperiți o salvare regională care are un program de adoptare pentru a îmbrățișa. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă asigura că noul dvs. amic canin este o formă excelentă pentru întreaga familie.

Dacă alegeți, doriți ca un al doilea câine pentru animale de companie să vă facă mult mai ușor, așteptând până când stresul și anxietatea de separare a câinilor dvs. actuali este sub control. Nu lăsați stresul și anxietatea să se răspândească; Este mult mai ușor să te descurci cu un câine de companie anxios decât este să te descurci cu doi.

Câinii sunt un angajament de 10-15. Dacă veți adăuga încă un câine de companie în gospodărie, care este minunat, totuși asigurați -vă că veți primi încă un câine pentru animale de companie, deoarece doriți unul, nu din moment ce sperați că vă va ajuta câinele actual.

Resurse pentru gestionarea anxietății moderate de separare

Resursa mea preferată pentru gestionarea stresului și anxietății de separare a fost cartea lui Nicole Wilde (link -ul afiliat) Don’t Leave Me!: Asistent pas cu pas pentru anxietatea de separare a câinilor. De asemenea, aici sunt câteva articole care vă vor ajuta să înțelegeți stresul și anxietatea de separare a caninului și vă vor oferi câteva idei cu privire la modul de gestionare a acestuia:

Câinele tău de companie este un câine velcro sau este anxietate de separare?

O tehnică pentru a ajuta la gestionarea anxietății moderate de separare

Stresul de separare și anxietatea la câini

5 inull