Rally Squirrel

de Dawn Omboy
31 august 2018
Pe 5 octombrie 2011, o veveriță gri americană a apărut pe teren, precum și a alergat pe placa de casă pe stadionul Busch în timpul unui joc de baseball din seria Major League din Liga Națională, între Philadelphia Phillies, precum și Cardinalii din St Louis.

Veverița a surprins interesul mass -media americană, precum și a fost îmbrățișată ca mascota neoficială a cardinalilor care au continuat să câștige considerabil Seria Mondială din 2011, în timp ce veverița de raliu a continuat să câștige inimile numeroși fani ai Cardinalului, inclusiv a doua generație, groomer Niki Stein și mama ei, Barb Shaffer, fost stilist inovator.

Fig. 1) Veverița de raliu a lui Niki a început ca Bichon, în vârstă de unsprezece ani, Annee.

Fig. 2) Ea a primit picioarele acelea de veveriță ideale pe ea.
Reclame

Obținerea doar cea mai bună nuanță de Grey s -a dovedit a fi mult mai dificilă decât a organizat Niki, precum și, în final, a recurs la utilizarea cretelor pentru a finaliza sarcina.

Fig. 3) Pentru a face urechile rezonabile de veveriță, Niki a lăsat o margine de păr în jurul marginilor exterioare ale urechilor Annee, precum și a asigurat cu atenție urechile înapoi cu mici benzi de îngrijire a latexului. Impactul a fost perfect.

Fig. 4) Niki nu era sigur ce să facă pentru coada veveriței, oricum mama ei, Barb a descoperit că am bucăți mari de ascunzătoare de lână de alpaca pe care am folosit -o pentru a demonstra aerograf, precum și sculptarea hainelor care ar face trucul. Barb a achiziționat bucata de lână albă, precum și data viitoare când am văzut lâna pe care o terminase fiind o coadă uriașă, pufoasă, veveriță gri, cu ajutorul unor cretă, precum și un lipici de lipici în cele mai bune locuri.

Rezultatul final a fost un mire inovator pentru care toată lumea tocmai s -a arătat. Inspectați videoclipul online care arată veverița de raliu de pe Facebook Dawnomboy Queen of Color @DawnomboyQoc.

Făcând lumea mult mai colorată, un canin la un moment dat …

Regina culorii

Total

2

Acțiuni

2

0

0

0

0

Reclame