[Produs nou] Simparica pentru prevenirea simplă a puricilor și căpușele

ADD Thathis Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore2

Alegerea unei preventii sigure și eficiente de purici și căpușă poate fi o provocare. Noi, ca părinți ai animalelor de companie, trebuie să ne protejăm animalele de companie de acești dăunători și de bolile pe care le poartă. De asemenea, trebuie să luăm în considerare modul în care substanțele chimice utilizate în tratamentele cu purici și căpușe pot afecta animalele noastre de companie și alți membri ai familiilor noastre. Gulerele cu purici și tratamentele topice pentru purici pot fi forme eficiente de control al vechilor, dar expun, de asemenea, membrii familiei care nu sunt furry la ingredientele active care pot cauza probleme de sănătate. Acesta este motivul pentru care tratamentele noi de purici și căpușe orale au devenit extrem de populare în ultimele luni. Dacă aveți în vedere această opțiune sau chiar dacă utilizați deja prevenirea vechită a puricilor orale pentru câinele dvs., citiți mai departe pentru a afla despre cele mai recente progrese în prevenirea masticabilă a puricilor și a căpușelor.

PRO și contra contra preventivelor de purici și căpușe

În anii trecuți, singurele noastre opțiuni pentru controlul de purici și căpușe au fost pulberi, spray -uri și gulere. Pulberile și spray -urile ar putea fi extrem de dezordonate și dificil de aplicat fără pericol de inhalare atât pentru oameni, cât și pentru animale de companie. De asemenea, trebuiau să fie reaplicate destul de frecvent. În timp ce gulerele au fost oarecum o îmbunătățire în această privință, ele conțineau încă substanțe chimice care erau fie gazoase, fie pudrate în natură. De obicei, a fost necesar să le reamintim copiilor noștri să nu atingă sau să se joace cu gulerul și să fie atenți să rămânem departe de gulerele de purici atunci când ne îmbrățișăm sau ne îmbrățișează animalele de companie.

Preventivele topice de purici și căpușe au fost un pas binevenit de la opțiunile anterioare, prin faptul că au fost de lungă durată și extrem de eficiente. Cu toate acestea, topicele pot fi o mizerie uleioasă, lipicioasă și încă o preocupare atunci când vă îmbrăcați și vă înghesuiți câinele. De asemenea, părinții animalelor de companie au trebuit să ia în considerare dacă un preventiv cu purici și căpușe aplicate topic ar pierde potența cu scăldatul sau înotul.

Beneficiile preventivelor de purici orali și căpușe

Debutul masticabilelor orale a fost un avansat binevenit în prevenirea puricilor și a căpușelor. Cu o singură doză, vă puteți proteja câinele timp de 30 de zile (sau mai mult cu unele produse), fără absolut nicio mizerie sau îngrijorare cu privire la expunerea chimică pentru casa și familia dvs. Nu a fost nicio șansă ca tratamentul să fie spălat sau diluat atunci când câinele tău s -a scăldat, s -a dus la înot sau a fost prins în ploaie. Au dispărut grijile unui guler să se strângă prea mult sau să se bată accidental pe mobilier sau garduri. Desigur, există argumente pro și contra pentru fiecare metodă și ceea ce este potrivit pentru unele animale de companie poate să nu fie potrivit pentru altele. Un dezavantaj al utilizării tratamentului oral de purici și căpușe a fost faptul că această formă de prevenire poate dura mai mult pentru a ucide și respinge puricii că produsele menționate anterior. De asemenea, epuizarea eficienței în timp a fost o problemă.

Simparica simplifică prevenirea puricilor și a căpușelor pentru câini

Simparica este cea mai recentă progres în prevenirea orală a puricilor și a căpușelor pentru câini. Această formulă cu acțiune rapidă este ușor de administrat și păstrează eficiența completă timp de o lună pentru a ajuta la prevenirea re-infestărilor. Ingredientul activ, Sarolaner, lucrează pentru a inhiba funcția receptorilor neurotransmițătorului la insecte pentru a ucide purici în 3 ore de la administrare și căpușe în 8 ore.

Majoritatea câinilor acceptă cu ușurință această tabletă gustoasă, cu aromă de ficat, direct pe gură, dar poate fi, de asemenea, sfărâmată și amestecată cu mâncarea preferată a câinelui tău. Simparica poate fi utilizat în siguranță pe tot parcursul anului, fără întrerupere, astfel încât puteți fi sigur că câinele dvs. este protejat împotriva puricilor și căpușelor, împreună cu maladii asociate, cum ar fi dermatita de alergie la purici și boala Lyme. Simparica necesită o rețetă, așa că asigurați -vă că întrebați medicul veterinar dacă Simparica este potrivit pentru animalul dvs. de companie.

Boala de purici și căpușe