Hindsight este 20/20-Cum aș fi putut economisi 2.000 USD cu asigurarea pentru animale de companie

[Frame src = ”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2015/09/pet- Asigurări-Quotes1.jpg ”Target =” _ self ”width =” 620 ″ înălțime = ”350 ″ alt =” sunteți recunoscător că aveți asigurare pentru animale de companie? ” align = “centru” prettyPhoto = “false”]

Când încercați să selectați cea mai bună companie de asigurări pentru animale de companie, nu este vorba atât despre găsirea unui beneficiu special pe care îl iubiți sau cel mai bun tarif.

În schimb, trebuie să găsiți o companie care să țină pasul cu industria și tehnologia în schimbare în următorii 10 ani.

Acesta este motivul pentru care am făcut echipă cu petinsurancequotes.com pentru a vă aduce această postare.

Oamenii de acolo au făcut deja fundamentul de a găsi companii de asigurări pentru animale de companie cu înregistrări de cale lungă și de succes, astfel încât să puteți asigura o acoperire bună și pe termen lung de la o companie de top care va ține pasul cu tehnologia de -a lungul vieții animalului dvs. de companie.

Merită asigurarea pentru animale de companie?

Ei bine, asta trebuie să decidă fiecare persoană.

Știu acum că m -ar fi putut economisi cel puțin 2.000 de dolari dacă mi -aș fi semnat câinele în urmă cu ani.

Când estimez ceea ce am cheltuit pe facturile veterinare ale ACE în ultimii 9 ani, calculez cel puțin 7.800 de dolari. Unele „gratuite la bună casă” am primit, nu? ?

Am păstrat majoritatea chitanțelor și înregistrărilor veterinare pentru câinele meu (da, nerd!) Așa că știu că acest număr este exact.

Iată detaliile (peste 9 ani):

[Check_list]

Examene de rutină și vaccinuri: aprox. 1.300 USD

Boli precum infecțiile urechii, tuse de canisa și o leziune minoră a umărului: aprox. 4.500 USD

Veterinar de urgență de o singură dată Check out pentru pneumonie: 2.000 USD

[/check_list]
Așadar, în cazul meu, faptul că o poliță de asigurare pentru animale de companie potrivită mi -ar fi economisit aproximativ 2.000 de dolari (factoring în costul estimat al primelor). Probabil că asigurarea ar fi rambursat cel puțin 80 la sută din costurile aferente bolilor ACE.

Dar, de asemenea, mi -a plăcut să aflu de la tine dacă credeți că asigurarea pentru animale de companie a meritat, deoarece toți avem circumstanțe unice.

Vă rugăm să împărtășiți experiența dvs. cu asigurarea pentru animale de companie în comentariile de mai jos pentru a -i ajuta pe ceilalți să ia decizia corectă.

Personal, principalul motiv pentru care nu am asigurare pentru animale de companie este acela că am fost întotdeauna copleșit de toate opțiunile și prea lene să fac cercetarea.

Acesta este motivul pentru care am vrut să împărtășesc petinsurnacequotes.com.

Mai multe detalii despre petinsurancequotes.com

Petinsurancequotes.com este o agenție independentă de asigurări pentru animale de companie care oferă planuri de la toate companiile de top într -un singur loc.

Compania simplifică procesul de alegere a planului de asigurare pentru animale de companie potrivite pentru nevoile dvs. unice, oferind un instrument gratuit care să strângă citate în câteva secunde. Încercați -l aici.

Sunt interesat de asigurarea pentru animale de companie pentru următorul nostru câine (sperăm în 2016!), Așa că am intrat în informații pentru un câine de 1 an, mare, cu rasă mixtă.

Pe baza informațiilor mele, instrumentul a recomandat planurile de la trei companii diferite de asigurări pentru animale de companie: HealthPaws, Petplan și animale de companie Best.

Aș putea apoi să intru și să ajustez detaliile precum deductibilul anual și nivelul de rambursare pentru fiecare plan pentru a obține o estimare pe primele mele lunare.

Aceste prime potențiale au variat de la aproximativ 28 la 36 dolari pe lună.

Toate acestea mi -au luat sub cinci minute și vă recomand cu mare drag să faceți o lovitură. Doar faceți clic pe ecranul de mai jos.

Ceea ce îmi place cel mai mult este că nu există nicio obligație de a se înscrie la nimic.

Petinsurancequotes.com vă permite să vedeți toate opțiunile și tarifele, astfel încât să aveți o idee exactă, fără părtinire, cu privire la cât de multă asigurare pentru animale de companie ar costa și cât de mult puteți economisi.

Dacă alegeți să vă înscrieți la un plan prin intermediul site -ului, este configurat pentru a face acest lucru atunci când sunteți gata.

Știu că asigurarea pentru animale de companie nu este pentru toată lumea, dar ajută să auziți de la proprietarii adevărați de câini care înjură prin asta.

Următoarele sunt două exemple.

Deborah Lewis-Smith și Ilke

Deborah Lewis-Smith are în prezent un păstor german sănătos și se numește „destul de convertit” în asigurarea animalelor de companie.

[quote_right] ”Ilke îmi este foarte drag și nu vreau să iau decizii de asistență medicală pentru ea, bazându -se exclusiv pe preocupările financiare.” [/QUOTE_REGHT] „A evoluat cu adevărat de -a lungul anilor, la fel ca și medicina veterinară”, a spus ea . „Când oamenii spun:„ Veterinarul meu spune că este mai economic să desemnez un cont de economii ”, mă înfund”.

Lewis-Smith și-a pierdut ciobanul german Rex față de hemangiosarcom al splinei și a spus că costul îngrijirii sale a fost de peste 4.000 de dolari.

Pentru oricine are în vedere un cont de economii față de asigurarea pentru animale de companie, ea recomandă proprietarilor de animale de companie să se gândească dacă sunt sau nu capabili să pună deoparte mii de dolari în acest moment.

“Ilke îmi este foarte drag și nu vreau să iau decizii de asistență medicală pentru ea, bazată exclusiv pe preocupările financiare”, a spus Lewis-Smith. „Prin urmare, mi -am revizuit OPTI -ulONS pentru asigurarea pentru animale de companie. ”

Ea a sfârșit folosind petinsurancequotes.com pentru a găsi planul potrivit pentru câinele ei și consideră primele lunare accesibile.

Lou Braun și Magruff

Lou Braun a spus că nu este sigur dacă asigurarea pentru animale de companie ar merita, dar a decis să încerce. Fratele său este de fapt fondatorul petinsurancequotes.com.

„Care ar fi răul în a -l încerca câțiva ani și a vedea cum a mers?” Spuse Braun.

După cum s -a dovedit, Magruff Magruff al lui Braun a fost diagnosticat cu displazie de șold la doar 2 ani, iar singurul remediu a fost o înlocuire costisitoare a șoldului.

După multe cercetări, el și partenerul său au decis să meargă cu operația.

„Nu puteam să cred că asigurarea noastră pentru animale de companie a plătit 4.500 de dolari și a trebuit să plătim doar 500 de dolari”, a spus el. „Am devenit un adevărat credincios de asigurare pentru animale de companie după aceea. Magruff a fost ca nou după operație. ”

[QUOTE_CENTER] ”Nu puteam să cred că asigurarea noastră pentru animale de companie a plătit 4.500 USD și a trebuit să plătim doar 500 de dolari.” [/QUOTE_CENTER]

Braun a spus că Magruff încă mai face grozav astăzi la 7 ani, iar câinele său nu a avut alte probleme.

L -am întrebat dacă are sfaturi pentru persoanele care ar putea fi pe gard despre asigurarea pentru animale de companie.

„Luați în considerare cu adevărat consecința dezbaterii ce să faceți cu animalul de companie iubit atunci când are loc o boală sau un accident”, a spus el. „Mi -ar plăcea să fiu în poziția în care a trebuit să plătesc 5.000 de dolari din buzunar sau să permit câinelui meu să sufere și să nu primească tratamentul medical. Costul lunar merită mult riscul potențial financiar și emoțional. ”

Ce zici de ceilalți dintre voi? Sunteți recunoscător că aveți asigurare pentru animale de companie?

Cu siguranță este un lucru pe care intenționez să -l folosesc pentru următorul nostru câine, deoarece știu chiar și atunci când fac o factor în costurile primelor lunare, m -ar fi economisit până acum aproximativ 2.000 de dolari cu Ace.

Dacă sperați să vă economisiți niște bani pentru boli potențiale sau leziuni care ar putea apărea, aș spune că asigurarea pentru animale de companie este o opțiune bună pentru a analiza cel puțin.

Spuneți -mi experiența dvs. cu asigurarea pentru animale de companie în comentarii și nu ezitați să consultați petinsurancequotes.com. Site -ul are o mulțime de informații bune despre elementele de bază ale asigurării pentru animale de companie. Este un loc bun pentru a începe cu cercetările tale.

Câți bani credeți că asigurarea pentru animale de companie v -a economisit?

Anunță -mă în comentarii!

*Actualizare mai 2016: De când am scris această postare, am cheltuit încă 4.000 de dolari pe Bills de la ACE. În cazul lui Ace, asigurarea pentru animale de companie mi -ar fi economisit mulți bani.