Formula de susținere a cancerului alimentar canin al lui Darwin

din ultimul meu blog publică chiar aici pe acel mutt, am compus despre Planul de dietă pentru cancer al Dr. Demian Dressler pentru câini, pe care am început să mă pregătesc pentru puiul meu de cancer Missy. În esență, este un plan de dietă cu atenție, care constă în:

carne slabă sau pește
Veggies cu frunze ecologice fierte și pură
ciuperci shiitake
brânză de vacă
orez brun

Noul nostru veterinar homeopatic Dr. Bucle autorizate pentru multe componente, cu toate acestea, nu a sugerat să hrănească orez brun (sau orice tip de orez) clienților cancer canin sau orice tip de câini. Acest lucru este un carbohidrat care se descompune în zahăr, precum și alimentează celulele canceroase.

Potrivit Dr. Dressler, polizaharidele conținute în orezul brun asistă cancerul de luptă, cu toate acestea Dr. Loops nu împărtășește această opinie.

Întrucât Dr. Loops a avut 22 de ani de experiență în domeniul homeopatic, mă bazez pe judecata sa. Am zgâriat din nou orez maro din planul de masă al lui Missy.

În timp ce eram la metoda Dr. Loops din Pittosboro, N.C., pentru a ridica remedii homeopate ale lui Missy, el a ajuns într -un congelator, precum și a scos un anumit brand crud de alimente canine pentru a -mi arăta.

Am înțeles instantaneu că este un brand numit produsele naturale pentru animale de companie ale lui Darwin.

De când am folosit pentru a hrăni o serie de formule alimentare crude la începutul călătoriei mele de hrănire crudă acum 3 ani.

Am recunoscut ambalajul lor distinct – patru pachete de 8 oz de alimente canine crude care pot fi rapid detașate de -a lungul unei linii perforate.

Alimentele canine crude ale lui Darwin: formula de sprijin pentru cancer în stil inteligent

Formula de asistență pentru cancer este unul dintre cele 4 alimente pe bază de rețetă oferite la Darwin. Celelalte 3 linii ale meselor lor veterinare în stil inteligent sunt o formulă de asistență la rinichi, o formulă de asistență hepatică, precum și o formulă de susținere a articulației și musculo -scheletice.

Întrucât acesta este un aliment cu prescripție medicală, nu a fost ceva ce mi-am hrănit câinii înainte. Formula de sprijin pentru cancer este bogată în proteine, grăsimi sănătoase, broccoli, ciuperci medicinale, precum și fructe de pădure.

Este scăzut în carbohidrați. (Rețineți că Darwin oferă, de asemenea, formule generale de alimente canine crude, care nu au nevoie de rețetă.)

Ingrediente în formula de asistență a cancerului în stil inteligent al lui Darwin:

Pește alb
Gâturi de rață
Aripi de rață
Ficat de vita
Măruntaie
Brocoli
Inimi de rață
Ciuperci (Maitake & Shiitake)
Ouă uscate întregi
Blackberries, afine, zmeură
Pulbere de roșii
Albușuri de ou
ulei de ficat de cod
Spirulina
Ulei de pește
Ulei de semințe de floarea soarelui
Curcumă
Pulbere de coajă de stridii
Ceai verde
Vitamina E.
Proteine ​​de zinc
Mononitrat de tiamina
Piper negru
L-arginină
Proteine ​​mangan
Iod

După ce biroul Dr. Loops a trimis prescripția pe prescripția către Darwin, i -am chemat să -mi reactivat contul, precum și să -mi locateze noua comandă.

Este de 5,90 USD/lb, precum și arunc o privire la o achiziție lunară de 42 lb pentru Missy. Nu am localizat o nouă achiziție pentru celălalt buzz canin, deoarece nu pot plăti decât pentru acest tip de mâncare pentru un câine. Cel mai bine acum se întâmplă să fie Missy.

Motivul principal pentru care am încetat să -i hrănesc pe Darwin pe o bază de rutină a fost prețul lor. A fost doar din planul meu bugetar pentru a hrăni două alimente canine crude industriale industriale, motiv pentru care am început să -mi pun propriile mese crude.

Vedeți că postarea lui Mutt: rețete de alimente canine crude DIY.

Cum să hrăniți formula de asistență pentru cancer al lui Darwin

Toată mâncarea lui Darwin este hrănită în mod ideal. Cu toate acestea, poate fi gătit ușor pentru mâncătorii picky sau pentru cei care nu se descurcă bine cu 100% crud de la un sistem imunitar compromis.

Întrucât Missy pare să se descurce mult mai bine cu mâncarea ușor gătită, tocmai asta am făcut.

Missy mănâncă de două ori pe zi, precum și a trebuit să-i sporesc alocația alimentară de la 8-9 oz pe masă la 12 oz, deoarece a pierdut o greutate în programul din ultimele câteva luni.

Ea este pentru că apoi a pus 1 lb 2 oz, ceea ce m -a făcut extrem de fericit. Acum evaluează 49,2 lb, la doar câteva uncii distanță de greutatea țintă de 50 lb.

Vedeți postarea noastră: Exact câtă mâncare crudă pentru a -mi hrăni câinele?

Când îi pregătesc mesele, am pus conținutul unui număr de pachete de alimente crude într -o tigaie, precum și le gătesc timp de aproximativ 5 minute la o setare de temperatură scăzută.

Întrucât această mâncare specifică include tripla ecologică, există o cantitate mare de miros care încearcă să stea în zona bucătăriei (Yuck).

Am început să reduc „aroma” gătind loturi mai mari simultan. În acest fel, am o serie de zile în valoare de mâncare, precum și nu trebuie să trezesc casa în fiecare zi. Puroi, mă economisește timp.

Am descoperit că acoperirea concoacției cu un capac funcționează destul de bine la cumpărare pentru a include mirosul. Iluminare Unele lumânări integrate cu deschiderea ușii terasei pentru aer curat ajută. #Anything forthedogs

Căutarea pachetului de produse alimentare în apă caldă este încă o alternativă, la fel și adăugarea de apă caldă la alimentele crude din bol. Cu toate acestea, aceste metode nu au funcționat și pentru Missy, așa cum a gătit -o ușor.

Cum se livrează mâncarea canină crudă a lui Darwin

Darwin își livrează mâncarea prin UPS în containere termo acoperite cu gheață uscată.

Îmi placeLa acestea includ o etichetă UPS de retur preplătită pentru programul lor de reciclare a ambalajelor. Tot ce trebuie să fac este să tapete pachetul gol din spate, precum și să -l scad la orice tip de UPS scade locația.

De obicei, este total gratuit în acest sens, cu excepția cazului în care îl duceți la un mic magazin de mame și pop. În general, acestea vor taxa o taxă de beneficii pentru lăsarea pachetelor UPS cu ele. Îl duc pe al meu la o mică companie regională, precum și să plătesc 1 dolar pentru a le reduce cu ei.

Mâncarea crudă, inclusiv Salmonella, ar fi doar o problemă pentru câinii cu sisteme imunitare compromise – cum ar fi Missy. De asemenea, ar putea fi o problemă pentru oamenii care se ocupă de alimente crude, fără a adopta o abordare igienică tipică.

Evident, nu vă spălați pe mâini minuțios după ce vă ocupați de carne crudă ar putea fi o problemă. Exact același lucru este valabil și pentru a nu spăla contoarele, precum și pentru ustensilele din zona de bucătărie care au intrat în contact cu el.

Pentru câinii contestați cu un sistem imunitar compromis, este de obicei un concept excelent pentru a găti ușor mâncarea așa cum am explicat mai devreme.

În orice caz, nu am niciun fel de motiv pentru a pune la îndoială calitatea lor generală, precum și securitatea alimentară, deoarece atât Missy, cât și Buzz au prosperat întotdeauna pe mâncarea lor crudă. Până acum, Missy se descurcă extrem de bine în formula de asistență pentru cancer.

Nu am nicio întrebare, Darwin face orice este posibil pentru a păstra calitatea ridicată a alimentelor lor.

Aflați multe mai multe despre mesele cu prescripție medicală de la Darwin aici.

Aveți vreun tip de îngrijorare cu privire la hrănirea unei diete brute?

Să înțelegem în comentarii!

Barbara Rivers compune în mod obișnuit pentru acea mutt despre hrănirea celor doi boxer amestecă o dietă alimentară canină crudă. Este o scriitoare de blog, precum și canină Walker, precum și păstrează blogul K9s peste cafea.

Postări asemănatoare:

Cancer trumpd brut canin Food
Primal Patties Food canin pre-fabricat
Alimente canine crude de casă