Susțineți o salvare regională de câini pentru animale de companie în timp ce ajutați câinii cu mâncărime pielea și dureri articulare!

NOTĂ: Această publicație este sponsorizată de Petvi Nutrition.petvi Nutrition este o afacere de supliment pentru câini pentru animale de companie care se va potrivi în mod similar cu vânzările cu o donație potrivită pentru luna iulie.

De fiecare dată când utilizați codul: că veți economisi 2 USD pe supliment, precum și veți dona o comandă de potrivire egală unuia dintre grupurile mele de salvare preferate, laboratoare și mult mai multă salvare din San Diego.

De exemplu, dacă cumpărați o pungă cu suplimentul de șold și comun al Petvi, compania vă va trimite o geantă și o geantă către salvare pentru costul unuia. precum și nu există nicio limită. Se va potrivi cu întreaga ordine.

PETVI este o afacere suplimentară dedicată asistenței câinilor să scape de problemele asociate pielii mâncărime, precum și tulburărilor digestive.

Produsele sale includ:

Un supliment digestiv pentru sănătate și wellness (disponibil pentru câini și pisici)
tratamente probiotice
Un supliment digestiv pentru sănătate și wellness + șold și articulație

Petvi nutriție, precum și că Mutt s -au asociat în ultimele luni pentru a -i permite vizitatorilor mei să înțeleagă despre produsele sale cu diferite rate de reducere, precum și cadouri.

Când afacerea tocmai mi -a întrebat recent ce grup de salvare aș dori să susțin, am selectat Labs și multe altele din San Diego.

Mai multe despre Laboratoarele Grupului de salvare și multe altele

Am selectat laboratoare și mult mai mult de când am petrecut timp voluntariat cu grupul în ultimii doi ani, precum și salvarea este extrem de îngrijită atât pentru câini, pe lângă adoptatorii potențiali (foarte importanți!).

Am prezentat câțiva câini pe site -ul meu. Puteți ține cont de Marylou de la Halloween Mutt Run sau de câinele meu de companie adoptiv Lana.

Laboratoare și mai mult salvează în mod regulat laboratoare, amestecuri de laborator, precum și alți câini mari din kilograme regionale, unde câinii adoptabili sunt încă uciși. Salvarea ia adesea în așteptarea câinilor sau a gunoiului fără adăpost de cățeluși.

De asemenea, grupul a declarat că are o mulțime de câini seniori în îngrijirea sa, care ar putea beneficia de produsele Petvi. Chiar aici este Kody, un laborator negru de 10 ani pentru adopție cu Labs și multe altele.

Unele dintre beneficiile suplimentelor Petvi

Unele dintre beneficiile potențiale ale suplimentelor Petvi includ:

Restabilirea, precum și păstrarea sănătății digestive
Scăderea pielii mâncărime a unui animal de companie și a vărsării în exces
Consolidarea sistemului imunitar

Dacă utilizați deja suplimentele PETVI pentru câinele dvs., aceasta este o metodă fantastică pentru a ajuta câinii în asistență maternă să obțină exact aceleași avantaje. Sau, dacă credeți despre încercarea produselor Petvi, acum este un moment fantastic pentru a face acest lucru!

Aveți de gând să comandați? Sau aveți vreun tip de întrebări?

Permiteți -mi să înțeleg în comentarii!