Medicină topică de purici și viermi de inimă: revoluție

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFacebookFaceBookshare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore1

Revoluția topică este un parazit de bază lunar de bază pentru o mulțime de paraziți externi și interni (purici și viermi de inimă) și a crescut utilizat în ultimii ani din cauza multor aplicații potențiale posibile. Spre deosebire de o mulțime de concurenți, precum Frontline sau Advantage, Topical Revolution necesită o rețetă scrisă de la un medic veterinar. Am considerat că este foarte benefic în controlul puricilor, căpușelor și acarienilor pentru urechi la câini și pisici.

Dermatologii veterinari adesea îl folosesc frecvent la fiecare 2 săptămâni pentru un total de 3 tratamente în mulți câini de mâncărime pentru a trata eventualele acarieni de manevrari ascunși, care sunt adesea greu de găsit chiar și mai multe resturi de piele la biroul veterinar. Utilizarea topică la pisici a ajutat, de asemenea, la protejarea pisicilor de paraziții intestinali și viermi rotunzi. În timp ce este etichetat pentru eficacitate împotriva viermilor cardiaci, în opinia mea, încă rămân cu medicamentele preventive ale prescripției lunare ale rețetelor de inimă, cum ar fi Heartgard. Acest lucru se datorează faptului că, în experiența mea de -a lungul anilor, am văzut câteva teste rare de animale de companie pozitive pentru viermi de inimă atunci când se bazează exclusiv pe revoluție pentru prevenirea viermilor inimii.

De multe ori primesc întrebări cu privire la problemele de siguranță în jurul oamenilor, dar atâta timp cât permiteți produsului să se usuce complet, ceea ce apare până la 2 ore de la aplicare, se pare că nu există niciun risc pentru oameni. De asemenea, gardienii de animale pot fi gratuite pentru a -și scălda animalele de companie din familie oricând după această marcă de două ore, deoarece acest produs este etichetat ca fiind impermeabil. În timp ce se presupune că sunt sigur de utilizat la animalele însărcinate, personal nu îmi place niciodată sau nu recomand să aplici pesticide topice animalelor însărcinate.

Medicamente cu viermi de inimă