Doriți posibilitatea de a câștiga livrări pentru animale de companie?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore

Cum te poți distra, precum și ai posibilitatea de a câștiga ceva pentru animalul tău de companie? Este ușor! Participați la unul dintre cadourile noastre de pe PetMEDS Facebook. Avem diferite cadouri de -a lungul săptămânii, precum și astăzi puteți participa la Giveaway de marți Trivia. Testează -ți cunoștințele pentru animale de companie, precum și un participant norocos în fiecare săptămână vor câștiga un an de un an de medicamente pentru purici gratuite pentru câinele sau pisica lor.

De asemenea, avem alte concursuri distractive, cum ar fi concursul nostru de subtitrare a imaginii, miercuri, unde aveți posibilitatea de a câștiga un pachet de îngrijire pentru animale de companie pentru câini sau pisici, precum și alte premii distractive. Puteți intra în cadourile noastre la fel de frecvent pe care doriți! De asemenea, vă motivăm să publicați imagini cu câinele dvs. de companie sau felina pe peretele nostru de Facebook. Ne place să vedem imagini pentru animale de companie, precum și săptămânal, alegem două poze, deoarece „animalele noastre de companie ale săptămânii” pe care animalele de companie alese alese au imaginea lor este prezentată pe peretele nostru, precum și, de asemenea, câștigă un pachet de îngrijire a animalelor de companie.

Nu pe Facebook? Dacă ne respectați pe Twitter, aveți mult mai multe posibilități de câștigat! Căutați un cadou obișnuit pe Twitter în fiecare joi.

Vă rugăm să rețineți: cadourile pot fi modificate.

Cadouri