Parcurgeți-vă caninul la 100 de mile

Este timpul pentru o altă provocare de 30 de zile. Acesta este diferit de provocările anterioare, deoarece nu vor fi multe de spus despre progresul meu. Acesta este motivul pentru care vreau ca voi toți să participați și să parcurgeți 50 sau 100 de mile cu caninul dvs. în martie. Crezi că o poți face?

Tot ce trebuie să faci este să urmărești cât de departe și tu și canine vă plimbați (sau alergați) în următoarele 31 de zile.

Hei, dacă nu locuiești în tundră și ești capabil să moară sau să faci biciclete cu câinele tău, mergi mai departe și numărați și acei kilometri. Dacă toată gheața se topește de fapt aici până la sfârșitul lunii, intenționez să -mi scot ciclismul și să adaug cu adevărat kilometri.

Ideea este să ieșiți acolo și să faceți exerciții fizice cu canina dvs. mult mai mult decât ați face de obicei. Asta ar putea implica 50 de mile sau ar putea fi de 100 de mile. Alege ceea ce este provocator pentru tine.

O sută de mile peste 31 de zile este în medie de 3-4 mile pe zi. Nu prea rău, nu? Dacă tu și ceilalți semnificativi ai dvs. se întorc pe jos pe canin (ce este asta?), Atunci adăugați -vă kilometri împreună. Ai putea parcurge 100 sau chiar 200 de mile între voi doi.

Știu că Ace va fi încântat de această provocare, deoarece el vrea întotdeauna să opteze pentru o plimbare. Cu toții știm că câinii noștri au nevoie de mult mai mult exercițiu, așa că sper că veți participa. Dacă o faci, anunță -mă despre progresul tău!

Cât de numeroși kilometri intenționați să vă plimbați caninul în această lună? Ace și cu mine vom trage pentru 100.