PETMEDS® Chews dentar și delicioase pentru câini și pisici

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestPinterestPinterestshare la MoreAddHismore1

Tartarul dentar și boala parodontală nu sunt doar probleme pentru noi oamenii; De asemenea, sunt la animale, în special la animalele de companie adulte și seniori. Boala lăsată netratată, parodontală poate duce la disconfort, pierderea dinților și infecția secundară în gură și în alte zone ale corpului. Din fericire, există numeroase mesteci dentare sigure și eficiente care pot ajuta proprietarii de animale de companie să evite bolile parodontale progresive.

Una dintre cele mai esențiale orientări este să vă asigurați că câinii sunt întotdeauna participați la mestecat pe orice rawhides sau mestecă. Produse precum nylabone ajută la controlul plăcii și curat dinții, pe lângă masarea gingiilor. Aceste produse sunt foarte rezistente și de lungă durată pentru multe animale de companie. Numeroase mestecări din nailon au fibre minuscule care vor fi în cele din urmă mestecate și înghițite și trecute în siguranță în scaun.

În timp ce altele brute sunt indigestibile, copitele de vacă oferă animalelor o proteină digestivă și au un miros puternic atractiv atunci când este umed pentru multe animale de companie. Am găsit că copitele de vacă sunt problematice la numeroase animale dacă sunt ingerate în cantități mari. Atât piei crude, cât și urechile de porc ar trebui să fie luate atunci când caninul le -a mestecat până la o dimensiune suficient de mică pentru ca caninul să înghită.

Produsele mele stomatologice preferate pentru animale sunt mestecările și tratamentele C.E.T care ajută la curățarea dinților și la reîmprospătarea respirației, pe lângă scăderea bacteriilor și a acumulării tartarului. Sistemul enzimatic de duel luptă cu acumularea bacteriană dăunătoare, precum și de a reîmprospăta respirația animalului tău de companie și de a servi ca un antiseptic natural.

Animalul dvs. de companie are un tratament de mestecat preferat sau o mestecare dentară? Vă rugăm să împărtășiți comentariile dvs. de mai jos!