Ce este medicina veterinară holistică?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertWitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore2

În ultimii ani, a existat o rată de dobândă din ce în ce mai mare în cartierele umane, cât și în cele veterinare în utilizarea diferitelor modalități holistice în tratarea bolilor acute sau cronice ca mijloc de prevenire a bolilor în viitor. În opinia mea, motivul principal pentru rata dobânzii în aceste domenii este eșecul medicinii tradiționale de a aborda cele mai cronice, precum și în special boli mediate de imunitate, unde sistemul imunitar propriu al organismului reacționează împotriva sa. În funcție de care sistemul de organe este ținta atacului sistemului imunitar va determina ce simptome vor fi experimentate, precum și ce boli sunt diagnosticate în cele din urmă.

Majoritatea bolilor cronice specifice sunt tratate în mod normal cu medicamente imunitare puternice, pe lângă antibiotice, care nu au în mod obișnuit orice tip de validitate științifică sau studii clinice cu privire la beneficiile lor. Două dintre cele mai mari exemple pe care le pot menționa în metoda veterinară de zi cu zi sunt pisicile afectate de inflamația tractului urinar felin, înțelese ca sindrom urologic felin (FUS), precum și câini diagnosticați cu discuri degeneratoare în spatele lor. Atât cortizonul, medicamentele antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), precum și antibiotice sunt utilizate în mod obișnuit în ambele situații, deși datele de biți susțin eficacitatea lor în oricare sindrom.

De atunci, din eșecul medicinei tradiționale contemporane în condiții cronice atât de tipice, cât și frustrante și/sau impacturile secundare văzute cu multe medicamente, de ce clienții caută medici care descoperă sau sunt calificați în alte tehnici de tratament. Și în timp ce frații mei veterinari tradiționali vor menționa în mod obișnuit lipsa de medicamente bazate pe dovezi, precum și studii duble de placebo orb, în ​​a vorbi împotriva utilizării modalităților medicale gratuite, ei nu mai lucrează pentru a recunoaște că cea mai mare parte a metodei medicale veterinare tradiționale se bazează pe experiența privată, precum și nu se bazează pe propriul lor design științific de medicamente „bazate pe dovezi”. O metodă care este destul de ipocrită în opinia mea.

Și în timp ce medicina tradițională este minunată la tratarea bolilor acute, cum ar fi pacienții cu traumatisme de urgență sau fracturi, în majoritatea situațiilor se încadrează în îmbunătățirea sănătății și sănătății pe termen lung pe termen lung la pacienții afectate de boli cronice. Spre deosebire de mai multe, precum și mai multe medicamente sunt necesare pentru a gestiona diferite simptome clinice, precum și sindroame, deoarece organismul slăbește în cele din urmă în timp.

În timp ce oamenii, precum și animalele de companie pot trăi ceva mai mult decât cu ani în urmă, suntem la fel de bolnavi pentru perioade mai lungi de timp, precum și cu adevărat la vârste mai tinere decât am fost până acum în istoria medicinei. După cum știm cu toții, acest lucru a pus o povară economică semnificativă asupra acestei țări, precum și dependența sa de tratamente medicale tradiționale costisitoare, precum și farmaceutice, precum și intervenții chirurgicale. Am văzut și o povară economică similară pe The Animal Guardian, deoarece mulți au sfârșit să fie dezamăgiți pentru a afirma cel mai puțin, la impulsurile epidemice ale bolii autoimune în felina noastră prețuită, precum și în tovarășii canini, care erau rare doar câțiva câțiva câțiva decenii in urma.

Motivul pentru care mulți medici încearcă acum să ajungă să fie instruiți în modalități holistice este, deoarece este procesul de examinare a sănătății generaționale și a sănătății oamenilor, precum și a animalelor, spre deosebire de o abordare privată. În loc să se uite la germeni exteriori sau la stresori sau agenți din afara corpului în afara corpului ca declanșatori ai bolilor atât ale persoanelor, cât și ale animalelor de companie, fiecare modalitate holistică adevărată de medicamente privește propriul „teren” al pacientului, precum și slăbiciuni înnăscute sau susceptibilități, precum Motivul pentru care boala apare în primul rând.

Concentrându -se pe partea pacientului cu metode sau medicamente care îmbunătățesc abilitățile de vindecare ale organismului, mai degrabă decât să se bazeze pe medicamente suprimante puternice, precum și pe intervenții chirurgicale, aceasta este baza vieții îndelungate, precum și a sănătății. De asemenea, medicamentul holistic își dă seama că orice ar fi pus sau în organism, fie cu dietă, vaccinare sau pesticid poate avea un impact pe termen scurt și pe termen lung asupra sănătății și sănătății unui privat sensibil în timp. Acesta este motivul pentru care este atât de important să hrăniți un plan de dietă sănătos, așa cum a declarat Hipocrates tatăl medicinii. „Lasă mâncarea să fie medicamentul tău”.

Medicina veterinară holistică a crescut exponențial în ultimii ani pentru a aborda această cerință în creștere, precum și cererea de medicină veterinară mică. Calitatea de membru la organizații precum American Holistic Veterinary Medical Association, Academia de Homeopatie Veterinară, Societatea Chiropractică Veterinară Americană, precum și Societatea Mondială de Acupunctură Veterinară în ultimii ani. Pentru a descoperi mai multe despre aceste modali diferițilegături, inclusiv unde să descoperi un medic veterinar instruit în aceste zone, precum și exact cum pot fi de ajutor pentru animale de companie în mod special cronice, se pot începe pe site -urile web www.ahvma.org, precum și www.drpitcairn.com

Atunci când căutați un medic veterinar holistic, este important să vă asigurați că sunt instruiți în mod adecvat în zona lor de interes specifică și că vor primi o educație continuă continuă în fiecare an. La fel cum există o variație excelentă a abilităților medicale veterinare tradiționale, precum și a practicii, exact același lucru poate fi menționat despre medicii veterinari holistici, mai ales că există o rată de interes din ce în ce mai mare, precum și o nișă economică observată în acest domeniu de medicină veterinară.

Îngrijire veterinară