Sărbătoriți Ziua Bastille cu Daisy the Curly Feline

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore2

Cum îți place chapeau -ul meu? Acesta este franceza pentru „pălărie”. Puteți să vă întrebați de ce folosesc o beretă franceză, precum și de ce pălăria mea este atât de mare. Astăzi este Bastille Day, o zi specială pentru a sărbători orice franceză, motiv pentru care folosesc această beretă. Pălăria mea este atât de mare din cauza capului meu este minuscul.

Întrucât aceasta este o zi pentru a sărbători orice franceză, să descoperim câteva cuvinte importante franceze!

Cat = chat
Câine = chien
Biscuit = Petit Gâteau Sec
Drăguț = Jolie
Vă rugăm să = s’il vous plaît (acest cuvânt este opțional)

Acum, dacă mergem vreodată în Franța (și cred că ar trebui să am deja pălăria), ne putem interacționa nevoile. Repetă după mine: „Donner La Jolie Chat Un Petit Gâteau Sec, S’il Vous Plaît.” Sunt destul de sigur că asta înseamnă „Gimme un tratament!” Cu toate acestea, s -ar putea să greșesc.

Whew, asta este o gură! Franceza este dificil de învățat, deoarece trebuie să rrrrrrrroll scrisoarea rrrrrrrrrrr în interiorul gurii tale. Voi doar o metodă pentru o perioadă. Ziua fericită a Bastiliei, precum și AU Revoir!

Care este zicala ta preferată?