Este Linus un exemplu de joc necorespunzător pentru câini pentru animale de companie – joc de câini pentru animale de companie necorespunzătoare Partea 3 din 3

Acest post poate consta în legături de afiliere. Este posibil să câștigăm bani sau produse de la companiile subliniate în acest post.
Ați văzut videoclipul de ieri despre Linus jucându -se cu părinții mei pentru animalele de companie Ralphie? A fost acest joc de câini de companie adecvat sau necorespunzător? Dacă nu ați văzut videoclipul, aruncați o privire la postarea de ieri: Cum Linus a învățat să joace câini pentru animale de companie – un câine de companie necorespunzător joacă Partea 2 din 3.
Când m -am bucurat de Linus ca un joc de cățeluș cu Ralphie, era adesea o joacă necorespunzătoare pentru câini pentru animale de companie. Cu toate acestea, ceea ce am văzut în videoclip arăta bine.
Nu cred că Linus a fost vreodată frică sau temătoare.
Nu cred că Ralphie a fost mereu prea agresivă.
În general, părea perfect distractiv pentru câini pentru animale de companie!

Linus vs. Stetson Play improprii pentru animale de companie?
Când l -am adus pe Stetson acasă, el părea întotdeauna o amenințare pentru Linus – apucându -și coada, mușcându -i gâtul. apucându -și piciorul posterior, apoi fugind. Iată câteva imagini timpurii:

De asemenea, îmi amintesc că una dintre mișcările preferate ale lui Linus a fost să stau pe Stetson timp de aproximativ 2-4 secunde sărind, apoi făcând-o din nou. Este o reminiscență a modului în care Ralphie obișnuia să gestioneze omul Linus?
Linus vs. Derby Play Improper pentru Pet Dog?
Din păcate, am probleme să -mi scot videoclipurile Linus vs. Derby de pe camera video și pe computerul meu. Este foarte asemănător cu ceea ce vedeți mai sus, cu excepția lui Stetson obișnuit să hărțuiască în mod regulat Linus. Pe de altă parte, Derby este mult mai mult un sportiv și îi place foarte mult să se arunce înainte și înapoi în jurul casei sărind peste obstacole, inclusiv Stetson, Linus, Mobilier etc.

Din ceea ce am fost martor Linus nu -i place când Derby fuge înapoi în casă și reglementează jocul încercând să pună mâna pe gâtul lui. Așa cred că Linus ar fi prins Derby pe față și în vârful capului în timpul „jocului de câine pentru animale de companie necorespunzător?” Am subliniat în prima postare din această serie: Ce este jocul impropriu pentru animale de companie – partea 1 din 3?
Verdictul despre jocul de câini pentru animale de companie necorespunzător
După ce am scris trei articole, amintind și examinând dovezile video (de fapt am o întreagă arhivă de Stetson, Derby, Linus și Ralphie Video), am ajuns la concluzia că, în timp ce jocul lui Linus poate fi adesea constituit ca fiind necorespunzător, majoritatea celor mai multe dintre Filmările video îl elimină de jocul impropriu pentru câini pentru animale de companie. În ceea ce privește cele mai bune cunoștințe, L, Linus pare să respecte politicile jocului de câini pentru animale de companie adecvate atunci când se joacă cu Stetson, Derby și Ralphie.

Tu ce crezi? După ce te -ai bucura de videoclipuri, ai considera jocul de joc pentru animale de companie improprii de la Linus?
Dacă nu ați avut șansa de a citi primele două articole din această serie, aici sunt linkurile:
Ce este jocul necorespunzător pentru câini pentru animale de companie – partea 1 din 3?
Cum Linus a învățat să joace câini pentru animale de companie – Câinele de companie necorespunzător joacă Partea 2 din 3
Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu pachete de bătăi de inimă și căldură – cel mai bun pentru cățelușii noi. Ajută la ușurarea anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun câine pentru animale de companie ne place: Bones & Chews Bully Sticks – Toți cățelușii noștri adoră să mușcă, să -și nască și să mestece. Ne place să folosim bastoane Bully pentru a ajuta la devierea acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune tratamente pentru câini pentru animale de companie care ne place: Crazy Pet Dog Train-ME tratează-le folosim ca delicioase de mare valoare pentru cățelușii noștri pentru câini pentru animale de companie.
Cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini pentru animale de companie care ne place: câinele de animale de companie al fermierului – acum câteva luni am început să hrănim mâncarea de câini proaspăt pentru animale de companie și îi place! Obțineți 50% din prima dvs. cumpărare a câinelui fermierului.

Verificați mult mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.