National Hug Your Feline Day – Vă rugăm să metoda cu atenție!

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore3

Astăzi este National Hug Your Feline Day. Mergeți mai departe, precum și îmbrățișați -vă pisica, alegeți -vă felina, puneți felina în poală – căreia o felină s -a înțeles cu adevărat pentru a scădea markeri de tensiune, precum și poate chiar prelungi viața atât pentru om, cât și pentru pisică. Acum cine nu și -ar dori o viață mai lungă și mai fericită? Pare o tehnică care nu reușește să obțină sănătatea și sănătatea, precum și viața lungă, cu excepția cazului în care felina nu este de acord sau nu le pasă de aceste constatări medicale, precum și nu dorește să fie tratate. Abordarea unei feline care dorește să fie lăsată singură este cea mai rapidă metodă de a stimula tensiunea atât pentru dvs., cât și pentru pisică. Pisicile au unghii incredibil de ascuțite, precum și dinți ascuțiți, puternici, care pot provoca daune grave. A fi zgâriat sau mușcat de o felină nu este doar agonizant, dar este potențial periculos. Dacă o felină pune pe un ecran care arată că dorește să fie lăsat în pace, este cel mai bun să -l lași în pace.

Un călugăr Zen care a apărut întotdeauna mulțumit, precum și în pace, a fost întrebat exact cum meditează, precum și răspunsul pe care l -ar spune întotdeauna tuturor că „nu fac nimic, doar stau gol, precum și totuși, asta este tot ce fac”. Stând nemișcat, liniștit, precum și calmul apare, de asemenea, cea mai bună metodă de a metoda o felină care dorește să fie lăsată în pace. Lăsați felina să fie utilizată pentru existența voastră fără să vă simțiți amenințați în niciun fel de fel. Acest lucru necesită timp, cu toate acestea răbdarea este de obicei răsplătită de o felină iubitoare care nu se simte amenințată de cineva care îl apucă.

Există atât de numeroase emisiuni la televizor, precum și atât de numeroase cărți scrise despre comportamentul felin, numeroase au concepte excelente, precum și sunt utile, cu toate acestea, ceea ce m -a ajutat este doar să stau liniștit. Am lăsat felina să se îmbunătățească mai bine la mine, precum și felina mă lasă de obicei să înțeleg când pot începe să mișc încet, precum și să mă apropii. Am folosit recent această metodă ușoară cu o felină care a fost deosebit de provocatoare, precum și care și -a amenințat chiar de câteva ori proprietarul. Proprietarul ajunsese cu adevărat speriat de propriul său animal de companie. După câteva ore de a sta liniștit, precum și de a vorbi calm, felina a sfârșit prin a fi suficient de confortabilă pentru a găsi mai bine și mai aproape. Câteva zile mai târziu, felina mi -a permis să -l ridic, precum și chiar să -l răstoarnă, precum și să -i zgârie burta. El a salutat -o într -adevăr la fel de încântat de el când l -am ales în sus, precum și așa cum l -am ținut cu susul în jos, precum și a zgâriat burtica, a început să pustie.

Dacă răbdarea nu este lucrul tău, atunci este esențial să înțelegi următoarele: mușcăturile feline aduc o cantitate remarcabilă de bacterii, precum și pot provoca o provocare de tratare a infecției bacteriene. Studiile au arătat timp, precum și încă o dată că mușcăturile feline sunt mult mai dăunătoare decât mușcăturile canine, precum și mult mai mult de jumătate din victimele mușcăturii feline ajung să fie spitalizate. Pisicile au dinți mai ascuțiți decât câinii, precum și bacteriile ajung să ajungă în locuri mai adânci, care sunt dificile de tratat. Mușcăturile feline nu sunt nimic de luat ușor. Dacă ești mușcat de o pisică, chiar dacă se pare că nu se pare că nu se va oferi o ofertă uriașă, precum și felina se juca doar, ar trebui să rufe prompt cu rana cu niște săpun, precum și cu apă, precum și să cauți asistență medicală. Să nu ne amintim, de asemenea, că o felină poate zgâria, precum și poate provoca o serie de alte boli. Dacă există roșeață, precum și umflarea, durerea sau orice tip de indicații ale unei infecții moderate care se desfășoară, este incredibil de esențial să solicitați tratament medical atât pentru mușcături, cât și pentru zgârieturi. Cu cât primești mai repede tratament, precum și pe unele antibiotice, cu atât va fi mai bine prognosticul. Cu cât aștepți mai mult cu atât mai multe probleme pe care le poate provoca infecția. Chiar și așteptarea unei zile sau două cu o infecție poate duce la o spitalizare, precum și chiar la cerința prospectivă pentru antibiotice intravenoase.

Ca întotdeauna, dacă bănuiești ceva în neregulă cu tine sau cu felina ta, este esențial să vezi fie un medic pentru tine, fie pentru un medic veterinar pentru animalul tău de companie. Dacă aveți vreun tip de preocupări asociate medicamentelor, vă simțiți total liber să apelați la telefon unul dintre farmaciștii noștri din 1800peds care sunt autorizați în farmacie umană, precum și au avut o pregătire cuprinzătoare în farmacia veterinară.

Sărbători