Câinii aleg Petting la laudă vocală

Câinii aleg petting la laudă vocală

Ultima actualizare pe 8 aprilie 2015 de Puppy Leaks 15 comentarii
Treceți peste aici, precum și animale de companie! Acest lucru poate fi tocmai ceea ce crede Fido atunci când păstrezi ooohing, precum și să -l faci pe el de departe.

X

Nu este de mirare că câinilor le place să fie animale de companie. Ceea ce este neașteptat este că par să nu prezinte nicio preferință față de o persoană care le oferă laude vocale, precum și o persoană care le ignoră.

Cercetătorii de la Universitatea din Florida au evaluat dacă câinii ar alege să fie petați sau să ofere laude vocale, atât de la proprietarii lor, cât și de străini. Se dovedește că câinilor le place să fie animal de companie, indiferent de a cui face petting -ul.

Taci la fel de bine ca mine!
Prima parte a procesului a inclus 42 de adăposturi, precum și câini pentru animale de companie, deoarece au interacționat unul de fiecare dată cu oamenii într -o cameră de laborator. O persoană ar face animale de companie pe câine, una ar oferi laude verbale, precum și una nu ar avea nicio interacțiune cu câinele. Aceste interacțiuni au fost înregistrate pe opt intervale de trei minute.

A doua fază a procesului a inclus 72 de câini de adăpost, precum și câini de animale de companie care au fost puse individual într -un spațiu cu o singură persoană; Un străin complet pentru câinii adăpostului, precum și pentru proprietarul câinilor pentru animale de companie. Încă o dată au fost evaluați în opt intervale de trei minute, cu alternarea privată între petting, laudând, precum și nicio interacțiune deloc.

Cercetătorii au descoperit că câinii au arătat mult mai mult o rată de interes pentru persoana care îi face, indiferent dacă sunt familiari sau nu. Ceea ce au descoperit neașteptat a fost că câinii nu au arătat nicio preferință față de persoana care oferă verbal, precum și persoana care nu are nicio interacțiune cu câinele. Chiar și atunci când nu s -a oferit niciun alternativ, câinii nu au arătat nicio preferință față de persoana care oferă laude verbale.

De ce le place câinilor atât de mult?
Un studiu de cercetare anterior a descoperit că există un impact cardiovascular asupra câinilor atunci când sunt animale de companie. Am înțeles că câinii au un impact liniștitor asupra oamenilor de ceva timp. A fost descoperită un canin pentru a scădea tensiunea, precum și pentru a scădea tensiunea arterială. Cercetătorii se uită acum la impactul fiziologic pe care îl are pe care îl are asupra câinelui. Au existat semne că are și impacturi liniștitoare asupra lor.

Există un lucru câini ca mult mai mult decât să fii animal de companie
Exact aceiași cercetători care s -au înfășurat pe care câinii aleg să -l prindă pe laude verbale s -au ocupat de câini înainte. Studiul anterior de cercetare a sugerat că atât petting -ul, cât și alimentele au impacturi de consolidare asupra comportamentului canin, ambele susțin obiceiurile sociale față de oameni. Într -un studiu anterior de cercetare, au descoperit că câinii aleg mâncarea pentru a face.

Câinii au fost evaluați la intervale de cinci minute. În sesiune, câinii li s -a oferit atât alimente, cât și în mod constant contingent pe caninul care rămâne în apropierea persoanei care o oferă. În următoarele trei sesiuni au subliniat aprovizionarea cu alimente până când a fost epuizată în cele din urmă. Cea de -a cincea sesiune a revenit la o alimentare completă.

Câinii au fost evaluați într -un mediu familiar, precum și necunoscut, precum și persoana alternată între proprietarul câinilor, precum și un străin. În general, câinii au arătat o preferință față de mâncarea peste petting. Când aprovizionarea cu alimente a fost epuizată, câinii au costat mai puțin timp cu persoana care o oferă. În ceea ce privește petting -ul, au existat diferențe în funcție de familiaritatea câinilor cu persoana.

Câinii aleg să pună mult mai mult decât se credeau anterior
„Ești un câine atât de grozav” poate să nu fie ceea ce își dorește să audă caninul tău, se pare că are un efect puțin. Cu toate acestea, ea va aprecia cu adevărat o pauză bună.

Nu mă va împiedica să vorbesc cu câinele meu, îmi petrec o cantitate mare de timp vorbind cu câinele meu. Se pare că îi place, poate chiar descoperă o anumită valoare în cuvintele mele. Unii oameni ar putea crede că este nebun, însă cred că o mulțime de proprietari canini ar fi de acord; Petrecem o cantitate mare de timp vorbind cu ei.

O să mă asigur doar că o să o fac mai mult; Sau mult mai bine, încă oferă -i câteva delicioase de casă bune acum, precum și atunci.

Câinii aleg să se adune cu laudele vocale, cu toate acestea, voi vorbi cu câinele meu.

Blogul de animale de companie Monday Mischief Hop este deținut de blogul lui Alfie, My Brown Newfies, precum și de blogul canin al lui Snoopy.

Citire recomandată:

Semnificația jocului pentru câini s -a dezvăluit

De ce le place câinilor să se târască?

Studiul descoperă că câinii scad tensiunea în gospodăriile cu copii autiști