Dr. Mary Beth Leininger a sărbătorit ca Primul președinte al Primului Doamnă al AVMA

care sărbătorește femei fantastice în medicina veterinară

În onoarea lunii istoriei femeilor, Asociația Medicală Veterinară Americană (AVMA) a dezvăluit anterior o listă a femeilor notate în cadrul profesiei veterinare. O notă specială pentru cartierul GoodNewsforpets este Dr. Mary Beth Leininger, chiar prima doamnă președinte al AVMA, precum și o putere de honoree din 2018 Germinder20. Povestea Dr. Leininger a fost prezentată pe GoodNewsforpets.

Dr. Mary Beth Leininger, foarte prima doamnă a președintelui AVMA, a absolvit instituția veterinară în 1967.

Potrivit unui comunicat de presă AVMA, la fel de recent în 1975, femeile au constituit doar 5 la sută din profesie, fără ca nicio femeie care să slujească printre ofițerii AVMA, Consiliul executiv sau Consiliile, precum și o singură doamnă care slujește în casa de 126 de membri ai AVMA Delegați. Până în 2010, femeile au constituit aproximativ 50 la sută din ocupație, precum și astăzi, aproximativ 61 la sută dintre medicii veterinari din SUA sunt femei, precum și 6 dintre cei 15 membri ai consiliului de administrație AVMA, precum și 58 din cei 140 de membri ai AVMA Acasă de delegați sunt femei.

AVMA a menționat în comunicatul său de presă, este mulțumitor pentru acești medici veterinari care se schimbă în lume, precum și pentru toate femeile care au asistat să piardă metoda pentru medicii veterinari care protejează astăzi sănătatea și sănătatea și sănătatea umană umană, precum și pentru mediu .

Cu atât de mulți medici veterinari care absolvă astăzi instituții veterinare, se așteaptă chiar și mai multe femei magnifice să -și facă amprenta în conducere. – Nota editorului.

Dr. Mary Beth Leininger pe nume Germinde20 Power of Pink Honoree