Felina mea are nevoie de un dinte tras

Felina mea de 13 ani are nevoie de un dinte.

Beamer are dinți săraci de mult timp. ?

Acest lucru nu te -ar surprinde dacă ai înțelege doar lucrurile pe care le -a mâncat această felină – avocado, un cob de porumb întreg, o friptură întreagă congelată …

Unul dintre caninii de vârf ai Beamer este maro, precum și guma din jurul acesteia este inflamată, precum și roșu aprins.

Dintele va fi probabil tras.

Nu am imaginat niciodată că voi cheltui acest tip de bani pe cheltuielile cu veterinar ale unei pisici-o curățare a dinților, precum și „lustruire”, raze X, precum și o extracție.

De obicei, nici nu îmi aduc pisicile la veterinar decât dacă există o problemă. Este doar asta … sunt pisici, precum și chiar nu cheltuiesc mulți bani pentru ei, atât cât îmi plac.

Vremurile s-au schimbat.

Beamer pare fericit, precum și sănătos, dar dacă îi curățăm dinții (și cel puțin unul tras), mă aștept să continue să continue online fericit timp de mai mulți ani.

Când l -am adus pe Beamer pentru examenul său de wellness săptămâna trecută, veterinarul m -a întrebat: „Cum este apetitul lui?”

HA!

Cum este pofta lui? Această felină mănâncă orice la vedere!

De fapt, a furat o bucată de slănină de pe tejghea în acea zi extrem de mare, precum și a mâncat totul.

Oh Beamer …

Cum să plătiți pentru o lucrare stomatologică canină sau pisică

Unul dintre motivele pentru care mult mai mulți dintre noi nu facem curățări de rutină pentru animalele noastre este pentru că, bine, este scump.

Citatul pe care l -am fost furnizat pentru munca dentară a pisicii mele începe de la 817 USD. Aceasta este pentru sânge, o curățare dentară sub anestezie, radiografii, precum și o extragere chirurgicală a dinților.

Voi presupune că acest citat este mai mare decât media. Bine ați venit să trăiesc pe plajă unde orice este mult mai scump.

Am noroc că sunt capabil să „îmi permit” cheltuielile veterinare ale pisicii mele, în principal, folosind rating de credit de îngrijire (un card de rating de credit pentru sănătate și wellness). Cu toate acestea, sunt conștient, aceasta nu este o alegere pentru toată lumea, în funcție de tipul de rating de credit pe care îl aveți.

Iată câteva sugestii pentru economisirea de bani pentru munca stomatologică a animalului de companie:

Cereți o reducere. Nu doare. Solicitați 10 sau 15 la sută reducere.
Obțineți o ofertă de la un al doilea sau al treilea veterinar.
Întrebați -vă exact cât de urgentă este munca dentară. S -ar putea să aștepte șase luni? Care sunt consecințele? Întrebați -vă dacă veterinarul crede că animalul dvs. de companie are dureri.
Discutați despre citat în detalii. Posibil doar să trageți un dinte este ceea ce este cu adevărat necesar, precum și puteți refuza curățarea. Posibil razele X nu sunt cu adevărat necesare. Posibil să nu fie nevoie de sânge dacă s -a făcut recent dintr -un alt motiv etc.
Întrebați despre curățarea dinților fără anestezie (probabil nu pentru multe pisici, cu toate acestea o alegere pentru o mulțime de câini)

Și să fiu sincer, dacă am făcut mult mai mult să îngrijesc dinții lui Beamer în ultimul deceniu – cum ar fi curățat dinții în mod obișnuit, precum și l -a luat pentru curățarea dentară – este posibil să nu fie astăzi în acest cadru de a avea nevoie de un dinte.

În unele moduri, luarea animalului de companie pentru curățarea dentară de rutină – chiar și la fiecare doi ani – ar putea să vă economisească bani pe termen lung.

Dar adevărul este că nu curăț dinții pisicilor mele, precum și nu le iau pentru curățările dentare … niciodată. Acesta va fi primul.

Voi face o sarcină mult mai bună cu îngrijirea stomatologică pentru noul nostru cățeluș. În ceea ce privește cele trei animale de companie senior, bine … presupun că facem tot ce putem.

Aveți vreun tip de voi a luat recent un canin sau felin pentru o curățare dentară recent?

Cum a mers?

Vezi postările mele:

Dar nu pot plăti o curățare dentară pentru câinele meu!

Alternative la periajul dinților unui câine

De ce nu -mi vaccinez pisicile interioare

În spatele scenei la curățarea dentară a câinelui meu